search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:59
MENU CLOSE

Διαφωνία Πελετίδη για τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των δήμων

21.04.2015 10:09
Πελετίδης κατά Κουρουμπλή για πρόγραμμα της ΕΕ: «Ξαναγράφει την ιστορία του 20ου αιώνα όπως βολεύει τις πολυεθνικές» - Media

Την αντίθεσή του στην μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων του δήμου Πατρέων στην Τράπεζα της Ελλάδος, εξέφρασε σήμερα ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης.

 

Την αντίθεσή του στην μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων του δήμου Πατρέων στην Τράπεζα της Ελλάδος, εξέφρασε σήμερα ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης.

Όπως ανέφερε ο κ. Πελετίδης «η αρπαγή των αποθεματικών θα επιδεινώσει τη ζωή δεκάδων χιλιάδων οικογενειών του δήμου μας, αποτελώντας νάρκη ακόμη και στη στοιχειώδη λειτουργία κρίσιμων υπηρεσιών και δομών του δήμου, που εξυπηρετούν τα λαϊκά στρώματα».

Στην συνέχεια, ο Κώστας Πελετίδης ανακοίνωσε ότι «η δημοτική Αρχή στηριγμένη και στο πρόσφατο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, που καταδικάζει την ρύθμιση για την μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων του δήμου, θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες συντονισμού με τους δημάρχους της Αχαΐας και της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ώστε να παραμείνουν τα χρήματα του δήμου για το λαό και τις ανάγκες του και όχι για τους τραπεζίτες, τους επιχειρηματίες και τους δανειστές.»

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος Πατρέων ζήτησε την έκτακτη σύγκλιση της διοίκησης της περιφερειακής ένωσης δήμων Δυτικής Ελλάδας, για να για να καταδικαστεί, όπως αναφέρει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Αναφερόμενος ο κ. Πελετίδης στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εφαρμόζει σήμερα, αυτά που κατήγγειλε χθες» και πρόσθεσε ότι «στόχος της είναι να ικανοποιήσει τους δανειστές, αποπληρώνοντας στο ακέραιο και στο διηνεκές όλες τις δόσεις του κρατικού χρέους, που δεν δημιούργησε ο λαός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:59