search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:40
MENU CLOSE

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» πάει στις Κάννες (Video)

21.04.2015 11:23
Ο «Μικρός Πρίγκιπας» πάει στις Κάννες (Video)  - Media

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του «Μικρού Πρίγκιπα», ένα animation βασισμένο στο διάσημο κείμενο της γαλλικής λογοτεχνίας που θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες. 

 

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ Εξιπερί, ένα από τα πιο διάσημα κείμενα της γαλλικής λογοτεχνίας, μεταφέρεται στον κινηματογράφο ως ταινία κινουμένων σχεδίων. Η ιστορία στρέφεται γύρω από ένα νεαρό κορίτσι που η μητέρα του (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς), θέλει να την μετατρέψει σε μια επιτυχημένη ενήλικη γυναίκα μέχρι που ο εκκεντρικός γείτονας, ένας ηλικιωμένος αεροπόρος (Τζεφ Μπρίτζες) αρχίζει να της δείχνει τον μαγικό κόσμο του διάσημου ήρωα, του Μικρού Πρίγκιπα, ενώνοντας έτσι το βιβλίο με τον πραγματικό σύγχρονο κόσμο. Ο Τζέιμς Φράνκο δανείζει τη φωνή του στην Αλεπού. 

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Μαρκ Όσμπορν («Kung Fu Panda»). Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο στις Κάννες ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Γαλλία στις 29 Ιουλίου. 

Δείτε το τρέιλερ: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:40