search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:08
MENU CLOSE

Αστροναύτης έπιασε τις κιθάρες και ηχογράφησε δίσκο στο διάστημα! (Video)

22.04.2015 12:49
Αστροναύτης έπιασε τις κιθάρες και ηχογράφησε δίσκο στο διάστημα! (Video)  - Media

Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει ο πρώτος δίσκος που έχει ηχογραφηθεί στο διάστημα από τον διάσημο αστροναύτη Κρις Χάντφιλντ. 

Η δισκογραφική εταιρεία Warner Music Canada είναι υπεύθυνη για την παραγωγή του πρώτου δίσκου που έχει ηχογραφηθεί στο διάστημα. Στα φωνητικά και στην κιθάρα θα βρίσκεται ο … αστροναύτης και μουσικός Κρις Χαντφιλντ από τον Καναδά, ο οποίος είχε αναλάβει την διοίκηση του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού το 2013. 

Ο Κρις Χάντφιλντ, γνωστός από τις υπέροχες φωτογραφίες  που ανέβαζε στα κοινωνικά δίκτυα από διάφορες χώρες που του είχαν τραβήξει την προσοχή, είχε διασκευάσει στο διάστημα και το «Space Oddity» του Ντείβιντ Μπάουι. Το βίντεο που μετράει περισσότερα από 25 εκατομμύρια views μέχρι σήμερα δείχνει τον Καναδό αστροναύτη να κινείται από συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, να παίζει με την κιθάρα του στιφογυρίζοντας στον χώρο και να παρατηρεί το διάστημα μέσα από τα παράθυρα του διαστημικού σταθμού. 

Η Warner Music Canada δήλωσε πως θα κυκλοφορήσει τον πρώτο δίσκο που έχει ηχογραφηθεί εξ΄ ολοκλήρου στο διάστημα τον ερχόμενο φθινόπωρο με τον τίτλο «Off Planet».  Τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν ο Κρις Χαντφιλντ, ο αδερφός του αλλά και ο γιος του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:07