search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:23
MENU CLOSE

Φιλόδοξη τραγουδίστρια μηνύει την Μίλα Κούνις επειδή της έκλεψε το κοτοπουλάκι όταν ήταν μικρές (Photos)

22.04.2015 12:55
ΟΗΕ: Η κυβέρνηση Μαδούρο να ενημερώσει για το που βρίσκεται ο βουλευτής της Αντιπολίτευσης Κάρο - Media

Την Μίλα Κούνις θυμήθηκε η παιδική της φίλη από τον καιρό που ζούσε στην Ουκρανία και την μηνύει ζητώντας 5.000 δολάρια με την κατηγορία ότι όταν ήταν μικρές της έκλεψε το κοτοπουλάκι κατοικίδιο.

Όταν μιλάμε για παιδικά τραύματα, εκεί σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Τον μπελά της έχει βρει η ηθοποιός Μίλα Κούνις. Ξαφνικά την θυμήθηκε η παιδική της φίλη από τον καιρό που ζούσε στην Ουκρανία και την μηνύει ζητώντας 5.000 δολάρια με την κατηγορία ότι όταν ήταν μικρές της έκλεψε το κοτοπουλάκι κατοικίδιο.

 Η Κριστίνα Κάρο λοιπόν, η οποία τώρα μένει στο Μπέβερλι Χιλς και θέλει να κάνει καριέρα στο τραγούδι, ισχυρίζεται ότι εκείνη η κλοπή της δημιούργησε ψυχικά τραύματα. Από τότε μάλιστα, είχε δει ψυχίατρο για να ξεπεράσει τον χαμό του «Doggie, όπως έλεγαν το κοτοπουλάκι. Βέβαια, τώρα το «τραβάει» πολύ το θέμα.

Ισχυρίζεται ότι εκείνο το γεγονός την εμπόδισε να ακολουθήσει το αμερικάνικο όνειρο, αλλά και ότι τώρα που μετακόμισε κοντά στο ζεύγος Κούνις-Κούτσερ, θυμήθηκε το παιδικό τραύμα και επισκέπτεται πάλι ψυχίατρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με όλα αυτά, τον χρειάζεται…

Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσεν βγάζουν βόλτα την κόρη τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24