search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:01
MENU CLOSE

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έκοψε τις φλέβες του πριν κρεμαστεί (Photos)

22.04.2015 14:30
Σε δημοπρασία η συλλογή του Ρόμπιν Ουίλιαμς - Media

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έκοψε τις φλέβες του, χωρίς όμως, να τα καταφέρει να αυτοκτονήσει, και σκούπισε το αίμα του μόνος του λίγο πριν κρεμαστεί. 

 

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έκοψε τις φλέβες του, χωρίς όμως, να τα καταφέρει να αυτοκτονήσει, και σκούπισε το αίμα του μόνος του λίγο πριν κρεμαστεί. Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στις 12 Αυγούστου του 2014.

Οι τελευταίες ημέρες της ζωής του ήταν γεμάτες παράνοια, καθώς ο ηθοποιός έπασχε από άνοια, που όμως, δεν είχε διαγνωστεί, σύμφωνα με την μεταθανάτια εξέταση. Καταλάβαινε και ο ίδιος ότι κάτι δεν πάει καλά. Υπέφερε από κρίσεις άγχους και αυπνία. Τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής του τις πέρασε ψάχνοντας φάρμακα στο ίντερνετ. Ο γιατρός Σέφερντ , μιλώντας στην εκπομπή «Autopsy », επιβεβαιώνει ότι σύμφωνα με τις αναζητήσεις που έκανε ο Γουίλιαμς στο ιντερνετ, καταλάβαινε ότι έπασχε από κάποια σοβαρή ασθένεια, που έκανε την συμπεριφορά του αλλοπρόσαλη.

Η γυναίκα του, Σούζαν Σνάιντερ, αποκάλυψε ότι ο διάσημος ηθοποιός, λίγο πριν φύγει για το σπίτι ενός φίλου, είχε βάλει σε κάλτσες ρολόγια και κοσμήματα. Στην κρεβατοκάμαρα του ηθοποιού είχε βρεθεί ένα κουτί με quetiapine μια πολύ ισχυρή ουσία για την σχιζοφρένεια και την διπολική διαταραχή, που όμως, δεν είχε ανοιχτεί ποτέ. 

Με τη σύζυγο και την κόρη του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:59