search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:28
MENU CLOSE

Αναβάλλεται η συζήτηση για την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη

23.04.2015 12:30
Αναβάλλεται η συζήτηση για την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη - Media

Την αναβολή της συζήτησης για την άρση ή μη της ασυλίας του ζήτησε και πήρε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

 

Την αναβολή της συζήτησης για την άρση ή μη της ασυλίας του ζήτησε και πήρε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας δέχθηκε την αιτιολογία του Κασιδιάρη ότι πρόσφατα αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού και δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο να μελετήσει τις κατηγορίες και να προετοιμαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι εισαγγελικές αρχές ζητούν την άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής προκειμένου να ασκήσουν σε βάρος του ποινική δίωξη για διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος, για την ομιλία του, το 2011, στον Ασπρόπυργο, με την οποία καλεί τους κατοίκους να «ξεφορτωθούν τα ανθρώπινα σκουπίδια» αναφερόμενος στους μετανάστες και τους Ρομά της περιοχής.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας ανέβαλε, επίσης, για μια εβδομάδα τη συζήτηση για την άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη. Η υπόθεση του αφορά μηνυτήρια αναφορά που έχει κάνει πρώην συνεργάτης του, που ισχυρίζεται ότι ο βουλευτής δεν του έχει καταβάλει μισθούς, ωστόσο δεν έχει μέχρι στιγμής ζητήσει την άσκηση ποινικής δίωξης του Καραγκούνη για αυτό και η Επιτροπή έκρινε ότι θα πρέπει να περιμένει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:28