search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:41
MENU CLOSE

Βαρουφάκης-Ντάισελμπλουμ… 2-0: Παράτησαν τον Ολλανδό για τον Έλληνα υπουργό (Video)

24.04.2015 07:57
Βαρουφάκης-Ντάισελμπλουμ… 2-0: Παράτησαν τον Ολλανδό για τον Έλληνα υπουργό (Video) - Media

Το 1-0 ήταν σίγουρα η «αναμέτρησή» τους, ελάχιστα μετά την ανάληψη της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών με την… περίφημη πλέον χειραψία. Το νέο χτύπημα όμως για τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών, ήρθε στο Eurogroup και μάλιστα από τους δημοσιογράφους.

Το 1-0 ήταν σίγουρα η «αναμέτρησή» τους, ελάχιστα μετά την ανάληψη της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών με την… περίφημη πλέον χειραψία. Το νέο χτύπημα όμως για τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών, ήρθε στο Eurogroup και μάλιστα από τους δημοσιογράφους.

Την ώρα που ο επικεφαλής του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, φαίνεται πως από κάπου ξεπροβάλλει ο Γιάνης Βαρουφάκης. Οι δημοσιογράφοι, την ώρα που ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών μιλά ακόμα, αρχίζουν να ενημερώνουν ο ένας τον άλλον για την έλευση Βαρουφάκη.

Ο Ολλανδός καταλαβαίνει πως το ενδιαφέρον για τις δηλώσεις του, έχει πλέον εκλείψει. Οπότε με ένα «πρέπει να μιλήσετε με τον συνάδελφό μου» ομολογεί την ήττα του σε επίπεδο δημοφιλίας και αποχωρεί εσπευσμένα.

(το απόσπασμα από το 3’30 και έπειτα)

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15