search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Δεν ξεμένουμε μόνο από λεφτά, ξεμένουμε και από συμμάχους

24.04.2015 16:07
Θεοδωράκης: Δεν ξεμένουμε μόνο από λεφτά, ξεμένουμε και από συμμάχους - Media

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Βουλή στην συζήτηση για την ΠΝΠ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «οδηγώντας τις διαπραγματεύσεις σε αδιέξοδο και ρήξη, με τι λεφτά και σε ποιο νόμισμα θα πληρωθούν τον άλλο μήνα μισθοί και συντάξεις;».

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Βουλή στην συζήτηση για την ΠΝΠ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «οδηγώντας τις διαπραγματεύσεις σε αδιέξοδο και ρήξη, με τι λεφτά και σε ποιο νόμισμα θα πληρωθούν τον άλλο μήνα μισθοί και συντάξεις;».

«Μέσα σε 90 ημέρες καταφέρατε, να μοιάζετε με «κάθε λέξη» όχι του Συντάγματος όπως λέγατε στις προγραμματικές σας δηλώσεις, δακρυσμένοι, αλλά με κάθε λέξη της άσχημης πλευράς του παλιού συστήματος», σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέροντας παράλληλα πως «”Η κατάλυση της Δημοκρατίας δεν συντελείται μόνο με τανκς αλλά και με ΠΝΠ” έλεγαν Βούτσης-Κωνσταντοπούλου-Παπαδημούλης-Τσίπρας».

Στο ίδιο μήκος κύματος ο πρόεδρος του Ποταμιού προχώρησε στην κριτική του προς την κυβέρνηση λέγοντας ότι «υπάρχουν στ’ αλήθεια κάποιοι τόσο αφελείς, που πιστεύουν ότι είναι οι εκλογές απειλή για τους δανειστές; Υπάρχει κάποια στιγμή που δεν αποφασίζεις εσύ για τις εξελίξεις, αλλά αποφασίζουν οι εξελίξεις για σένα. Εσείς τρέχετε προς τα εκεί».

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε «δεν ξεμένουμε μόνο από λεφτά, ξεμένουμε και από συμμάχους. Ακόμη και το φλερτ με τον Πούτιν και τη Ρωσία καταλήγει στο πουθενά», και απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε: «Μπορείτε να πείτε στον ελληνικό λαό ποιες είναι οι μεταρρυθμίσεις που προτείνετε και τι σας ζητάνε οι Ευρωπαίοι; Αν έχετε τόσο λάθος προτεραιότητες στο εσωτερικό, πώς να πιστέψει κανείς ότι στην Ευρώπη θέτετε τις σωστές προτεραιότητες; Οδηγώντας τις διαπραγματεύσεις σε αδιέξοδο και ρήξη, με τι λεφτά και σε ποιο νόμισμα θα πληρωθούν τον άλλο μήνα μισθοί και συντάξεις;».

«Φοβόμαστε ότι η προτεραιότητα σας είναι να κτίσετε δικό σας κομματικό κράτος και να εξοφλήσετε γραμμάτια σε ομάδες και ομαδούλες. Η χώρα κινδυνεύει με καταστροφή και οι υπουργοί χαριεντίζονται με τα διάφορα κέντρα εξουσίας της πολυσυλλεκτικής σας ομοσπονδίας», ανέφερε κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Σταύρος Θεοδωράκης. Υποστήριξε μάλιστα πως «διορίζετε τους αποτυχημένους πολιτευτές σας, βολεύετε τα κομματικά σας παιδιά, τους φίλους και συγγενείς αγνοώντας τους ικανούς. Από τους 13 Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης που επιλέξατε, οι 11 είναι ΣΥΡΙΖΑ, 1 ΑΝΕΛ και 1 αγνώστου κομματικής ταυτότητας. Το αίτημα των εκπαιδευτικών: Να δώσετε στη δημοσιότητα τα βιογραφικά επιτυχόντων και αποτυχόντων. Να δούμε ποια είναι τα κριτήρια σας». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:39