search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:23
MENU CLOSE

Bloomberg: Τι επιφυλάσσουν οι επόμενες δύο εβδομάδες για την Ελλάδα

25.04.2015 09:48
Bloomberg: Τι επιφυλάσσουν οι επόμενες δύο εβδομάδες για την Ελλάδα - Media

«Ενώ η προσοχή όλων στρέφεται τώρα στην αποπληρωμή της 6ης Μαΐου προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, καθώς και στην επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup στις 11 Μαΐου στις Βρυξέλλες, η Ελλάδα έχει μια σειρά από χρηματοδοτικά εμπόδια να αντιμετωπίσει από τότε και στο εξής», αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

«Ενώ η προσοχή όλων στρέφεται τώρα στην αποπληρωμή της 6ης Μαΐου προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, καθώς και στην επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup στις 11 Μαΐου στις Βρυξέλλες, η Ελλάδα έχει μια σειρά από χρηματοδοτικά εμπόδια να αντιμετωπίσει από τότε και στο εξής», αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, το οποίο αναφέρεται στις χρηματοδοτικές προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα μας στο προσεχές διάστημα.

«Από τη Δευτέρα μέχρι το τέλος του μήνα, η κυβέρνηση πρέπει να πληρώσει τις συντάξεις και τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών της χώρας, Δημήτρης Μάρδας, δήλωσε την Τετάρτη πως δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα στα κρατικά ταμεία για να ανταποκριθεί σε αυτές τις υποχρεώσεις, εκτός και εάν οι τοπικές αρχές να συμμορφωθούν με τη μεταφορά των αποθεματικών τους στην Τράπεζα της Ελλάδας για τη βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση της κεντρικής κυβέρνησης», αναφέρει το δημοσίευμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:22