search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:25
MENU CLOSE

Κάντε περισσότερο σεξ για να βγάζετε περισσότερα χρήματα

26.04.2015 09:19
Κάντε περισσότερο σεξ για να βγάζετε περισσότερα χρήματα - Media

Μια νέα μελέτη διαπιστώνει ότι εκείνοι που κάνουν περισσότερο σεξ έχουν πιο γεμάτες τις τσέπες τους.

 

Μια νέα μελέτη διαπιστώνει ότι εκείνοι που κάνουν περισσότερο σεξ έχουν πιο γεμάτες τις τσέπες τους.

Πώς η συμπεριφορά στο υπνοδωμάτιο γεμίζει τις τσέπες σας;.

Σύμφωνα με την έρευνα οι εργαζόμενοι με ενεργή σεξουαλική ζωή έχουν καλύτερη απόδοση στην εργασία. Αυτοί που κάνουν σεξ δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα κερδίζουν 4,5 τοις εκατό περισσότερο από τους συναδέλφους του που δεν έχουν τόσο ενεργή σεξουαλική ζωή. Αυτό αποδεικνύει ότι η κρεβατοκάμαρα και η αίθουσα συνεδριάσεων είναι πιο στενά συνδεδεμένες από ό, τι θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί, αναφέρεται στο πόρισμα της έρευνας.

Ο Δρ Νικ Δρυδάκης και η ομάδα του στο Anglia Ruskin University στο Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποίησε την έρευνα σε δείγμα 7.500 συμμετεχόντων, αναλύοντας τη σχέση μεταξύ σεξουαλικής δραστηριότητας και μισθού. Αποκάλυψαν λοιπόν ισχυρό συσχετισμό μεταξύ των δύο. «Η συγκεκριμένη έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η σεξουαλική δραστηριότητα σχετίζονται με την καλή υγεία και τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής ικανότητας, τη ψυχολογική ευεξία και τις διατροφικές συνήθειες» είπε ο Δρ Δρυδάκης.

Μάλιστα, όσο πιο συναισθηματικά πλήρη και ευτυχισμένα είναι τα άτομα στην προσωπική τους ζωή τόσο πιο παραγωγική και επιτυχημένη θα είναι η επαγγελματική τους απόδοση.

Η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι πρέπει να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, σεξουαλικά και μη-σεξουαλικά, από άλλους. Αν απουσιάζουν αυτά τα στοιχεία από τη ζωή μας, οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν ευαίσθητοι στη μοναξιά, να έχουν κοινωνική ανησυχία και να πάσχουν από κατάθλιψη. Όλοι αυτοί οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάζουν την επαγγελματική ζωή του καθενός.

Η 24χρονη Λούσι συμφωνεί λέγοντας: «Αν είστε πιο ευτυχισμένοι στο σπίτι και έχετε αυτοπεποίθηση σε μια σχέση, είναι λογικό ότι θα έχετε καλύτερη απόδοση στην εργασία. Αν έχει βρεθεί μια άμεση συσχέτιση μεταξύ του σεξ και των απολαβών, θα ήθελα να βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να κοιμηθώ με το φίλο μου πιο συχνά για να πάρω κι εγώ κι εκείνος μπροστά! Σεξ και εργασία είναι δύο σημαντικές πτυχές της ζωής μας. Αν αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε περισσότερα χρήματα, τότε αυτό είναι το κλειδί». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:25