search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:47
MENU CLOSE

Δείτε ποιος σταρ του Χόλιγουντ έχει να βγει ραντεβού τέσσερα χρόνια (Photos)

27.04.2015 10:50
Δείτε ποιος σταρ του Χόλιγουντ έχει να βγει ραντεβού τέσσερα χρόνια (Photos)  - Media

Το πρώην «κακό παιδί» του Χόλιγουντ, τώρα υποστηρίζει ότι έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Sunday Times» εξομολογήθηκε ότι έχει να βγει ραντεβού τέσσερα χρόνια και μάλιστα, δεν τον νοιάζει καθόλου

Έχει υπάρξει καρδιοκατακτητής και party animal. Ο Κόλιν Φάρελ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «The Lobster», συνήθως απασχολούσε τα media με τα ξέφρενα πάρτι του, τις καταχρήσεις, αλλά και τις συντρόφους του, τις οποίες άλλαζε σαν τα πουκάμισα. Από το κρεβάτι του έχουν περάσει η Αντζελίνα Τζολί, η Ντέμι Μουρ, η Μπρίτνει Σπίαρς, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, κ.α.

Το πρώην «κακό παιδί» του Χόλιγουντ, τώρα υποστηρίζει ότι έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Sunday Times» εξομολογήθηκε ότι έχει να βγει ραντεβού τέσσερα χρόνια και μάλιστα, δεν τον νοιάζει καθόλου. Τι τον έχει κρατήσει μακριά από την άστατη ζωή; Η γιόγκα και οι δύο γιοι του, ο 11χρονος Τζέιμς και ο 5χρονος Χένρι.

Θα κάνει ένα δυνατό comeback στην τηλεοπτική σειρά «True detective» με συμπρωταγωνίστρια της Ρέιτσελ ΜακΆνταμς. Επίσης, είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του νέου αρώματος Dolce & Cabbana, «Intenso».

Με τον 11χρονο γιο του, Τζέιμς

Με τον 5χρονο γιο του, Χένρι 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:46