search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:14
MENU CLOSE

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έφυγε έξαλλος από συνέντευξη (Video)

27.04.2015 11:26
Έξαλλος γνωστός ηθοποιός - Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης - Media

Τα σκοτεινά κεφάλαια της ζωής του θέλει να κλείσει για πάντα ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. 

Τα σκοτεινά κεφάλαια της ζωής του θέλει να κλείσει για πάντα ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Και για αυτό σε συνέντευξη του στο κανάλι «Channel 4» στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας, «The Avengers», αποχώρησε κακήν κακώς όταν οι ερωτήσεις έγιναν προσωπικές. Ο δημοσιογράφος Κρίσμαν Γκούρου-Μέρφι κάποια στιγμή τον ρώτησε για την σχέση με τον πατέρα του-τον σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ντάουνι- αλλά και για την εποχή που ο διάσημος ηθοποιός ήταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Ο Τζούνιορ αμέσως σοβάρεψε, αναρωτήθηκε «μα τι συμβαίνει εδώ» και αποχώρησε χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο δημοσιογράφος, ωστόσο, θεώρησε, όπως εξήγησε στην εφημερίδα «Γκάρντιαν» ότι επειδή ο ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για αυτά τα θέματα, δε θα είχε κανένα πρόβλημα να ανατρέξει στο πλούσιο βιογραφικό του που περιλαμβάνει πολλές καταχρήσεις, υπερβολές, αλλά και εγκλεισμό στη φυλακή. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:13