search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:48
MENU CLOSE

Έξω φρενών με το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Έιμι Γουάινχαουζ ο πατέρας της (Video)

27.04.2015 12:16
Έξω φρενών με το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Έιμι Γουάινχαουζ ο πατέρας της (Video) - Media

Ο πατέρας της Έιμι Γουάινχαουζ απειλεί με μηνύσεις τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ με θέμα την πολυτάραχη ζωή της διάσημης μουσικού. 

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Amy: The Girl Behind The Name» για τη ζωή της Έιμι Γουάινχαουζ που πέθανε σε ηλικία 27 χρονών από υπερβολική δόση ναρκωτικών θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών που σηκώνει αυλαία στις 13 Μαΐου. Ωστόσο, ο πατέρας της Έιμι Γουάνχάουζ, Μιτς, απειλεί με μηνύσεις τον σκηνοθέτη Ασίφ Καπάντια και τους συνεργάτες του για το «παραπλανητικό» περιεχόμενο.

«Η Έιμι θα γινόταν έξαλλη. Δεν είναι αυτό που εκείνη θα ήθελε» δήλωσε ο πατέρας της στον ξένο Τύπο. Και συνέχισε: «Ο Μπλέικ λέει στην ταινία ότι ο λόγος που η Έιμι ήταν έτσι όπως ήταν είμαι εγώ- και όχι επειδή εκείνος της έδωσε κρακ και ηρωίνη και επειδή την χειραγώγησε αναγκάζοντας την να πέσει στα σκληρά ναρκωτικά. Αν έβγαινε όλη η αλήθεια για τον Μπλέικ, δεν θα μπορούσε να περπατήσει ούτε στο δρόμο, πώς λοιπόν του επέτρεψαν να κάνει αυτές οδυνηρές και εντελώς ψεύτικες δηλώσεις», είπε αναφερόμενος σε όσα υποστηρίζει ο πρώην φίλος της κόρης του, Μπλέικ Φίλντερ – Σίβιλ. 

Από τη άλλη μεριά, η ομάδα του «Amy» δηλώνει πως προσέγγισε το θέμα-πορτρέτο της τραγουδίστριας με πλήρη αντικειμενικότητα. «Όταν μας πρότειναν να κάνουμε το φιλμ, αρχίσαμε να δουλεύουμε έχοντας την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας Γουάινχαουζ και προσεγγίσαμε την υπόθεση με πλήρη αντικειμενικότητα όπως κάναμε στο “Senna”» (ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Άιρτον Σένα) δηλώνουν οι παραγωγοί. Και επιβεβαιώνουν: «Πήραμε 100 συνεντεύξεις από ανθρώπους που γνώριζαν την Έιμι: φίλους, οικογένεια, πρώην συνεργάτες και μέλη της μουσικής βιομηχανίας που είχαν συνεργαστεί μαζί της. Το φιλμ εξιστορεί τα στοιχεία που αντλήσαμε από τις συνεντεύξεις». 

Δείτε το τρέιλερ: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:41