search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:49
MENU CLOSE

Η Αντζελίνα Τζολί κατηγορεί τα Ηνωμένα Έθνη ότι απέτυχαν στη Συρία (Video & Photos)

27.04.2015 14:02
Στην Καμπότζη η Αντζελίνα Τζολί για τη νέα της ταινία για τον εμφύλιο (Photos) - Media

Σκληρή, επικριτική και αποστομωτική ήταν η Αντζελίνα Τζολί από τη θέση της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες 

Σκληρή, επικριτική και αποστομωτική ήταν η Αντζελίνα Τζολί από τη θέση της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στη σύνοδο που έγινε την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη με θέμα τη Μέση Ανατολή και τη Συρία.

«Το πρόβλημα δεν είναι έλλειψη πληροφορίας, αλλά πολιτικής θέλησης. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξουμε την Συρία και το κακό που έχει προκύψει από τις στάχτες της αναποφασιστικότητας και να μην σκεφτούμε ότι αυτό είναι το χειρότερο σημείο της ανικανότητας του κόσμου να υπερασπιστεί και να προστατεύσει τους αδύναμους», είπε η Τζολί. Και πρόσθεσε: «Είναι άρρωστο να βλέπεις χιλιάδες πρόσφυγες να πνίγονται στο κατώφλι της πιο πλούσιας ηπείρου. Κανείς δεν διακινδυνεύει τη ζωή των παιδιών του εάν δεν έχει φτάσει στην απόλυτη απόγνωση».

Και ποια ήταν η απάντηση του πρέσβη από τη Συρία; «Είναι όμορφη…»

Η λαμπερή σταρ είναι πρέσβειρα εδώ και 13 χρόνια και έχει κάνει 50 αποστολές σε 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Σιέρα Λεόνε, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Συρία.

Σε αποσοτλή στη Συρία

Σε αποστολή στο Λίβανο

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:45