search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:33
MENU CLOSE

Παράτησε τον αρραβωνιαστικό της για τις κούκλες της! (Photos)

27.04.2015 15:28
Παράτησε τον αρραβωνιαστικό της για τις κούκλες της! (Photos) - Media

Τον αρραβωνιαστικό της χώρισε η 30χρονη τραγουδίστρια Έιπριλ Μπράκερ, όταν εκείνος της έδωσε το τελεσίγραφο: «Εμένα ή τις μαριονέτες».

 

Τον αρραβωνιαστικό της χώρισε η 30χρονη τραγουδίστρια Έιπριλ Μπράκερ, όταν εκείνος της έδωσε το τελεσίγραφο: «Εμένα ή τις μαριονέτες».

Η 30χρονη, η οποία αποκαλεί τις 16 μαριονέτες της «παιδιά» της, ισχυρίζεται ότι έχει ξοδέψει 186.000 ευρώ για τις κούκλες τα τελευταία δέκα χρόνια.

«Είναι σαν τα παιδιά μου» εξηγεί η Μπράκερ και προσθέτει «Ναι, είναι ακριβές, αλλά αν χρειάζονται πράγματα, χρειάζονται πράγματα! Θα μείνω χωρίς ρούχα γι’ αυτές. Είμαι ένας γονιός».

Σύμφωνα με την ίδια, ο πρώην σύντροφός της χαρακτήριζε τις κούκλες «παράξενες».

«Δεν μου επιτρεπόταν να βγαίνω ραντεβού μεγαλώνοντας. Οι γονείς μου ήταν αυστηροί και όταν τον γνώρισα, τον ερωτεύτηκα. Έγινε το αγόρι μου» εξομολογείται η Μπράκερ, συμπληρώνοντας ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της έκανε πρόταση γάμου στο τρίτο ραντεβού.

«Ξεκίνησε να ζηλεύει τις μαριονέτες μου μετά από τέσσερις μήνες» επεσήμανε η τραγουδίστρια, καταλήγοντας στο ότι της έθεσε το εξής δίλημμα: Εκείνον ή τις μαριονέτες. Εκείνη επέλεξε τις μαριονέτες, καθώς όπως αναφέρει «Δεν την έχουν ποτέ απογοητεύσει όπως οι άνδρες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28