search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:59
MENU CLOSE

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη…

30.12.2010 05:31
Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη...  - Media

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου το πρωτοχρονιάτικο «ΠΟΝΤΙΚΙ», διατυπώνοντας στο πρωτοσέλιδό του τις θερμότερες ευχές του προς Γερμανούς, ΔΝΤ και κυβέρνηση: Και του χρόνου σπίτια σας!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου το πρωτοχρονιάτικο «ΠΟΝΤΙΚΙ», διατυπώνοντας στο πρωτοσέλιδό του τις θερμότερες ευχές του προς Γερμανούς, ΔΝΤ και κυβέρνηση: Και του χρόνου σπίτια σας!

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: Όπως συνηθίζεται τέτοιες μέρες, το «Π»… κάνει ταμείο και υπενθυμίζει τι έγραψε, τι προέβλεψε και τι έγινε την πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών! Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε… (Σελ.9-11)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Στροφή στο διάλογο για να περάσουν πιο εύκολα οι μεταρρυθμίσεις επιχειρεί ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος δηλώνει ανυποχώρητος στην ομαδική προώθηση των αλλαγών που προκαλούν κοινωνικές εντάσεις. (Σελ. 4-5)

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: Εκλέχθηκαν 49 σύμβουλοι, ορκίστηκαν… 48! Δείτε όλο το μετεκλογικό χάος και την παρασκηνιακή προσπάθεια να «κουρέψουν» μία έδρα από τον συνδυασμό του Γιώργου Αμυρά  (Σελ. 15)

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: Με τις πιο δυσοίωνες προοπτικές ξεκινάνε την πορεία τους οι νέοι δήμοι του Καλλικράτη, καθώς χρωστάνε κυριολεκτικά τα… κέρατά τους! Ολόκληρη η λίστα με τα χρέη στις σελ. 20-21.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι Art», με εξώφυλλο την Κατερίνα Λέχου, η οποία δηλώνει, μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι σʼ αυτή τη ζωή κανένα κακό δεν συμβαίνει από μόνο του. Συμβαίνει για να μας δείξει ότι κάτι πρέπει να αλλάξουμε».

ΕΠΙΠΛΕΟΝ: Ειδικό ένθετο για την εταιρική ευθύνη που αποτελεί ένα ιδιαίτερο ποιοτικό στοιχείο της οικονομικής δραστηριότητας.

ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ αλλάζει την καθημερινότητα των Ελλήνων και η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π», με την ευθύνη της Καλλιόπης Λιώρα, Συμβούλου σε θέματα ασφάλισης, πρόνοιας, σύνταξης, απαντούν στα ερωτήματά σας. Διαβάστε και άρθρο του δικηγόρου – εργατολόγου Δημήτρη Περπατάρη. (Σελ. 44-45)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:59