search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:28
MENU CLOSE

Η ιστορία του άρρωστου πιτσιρικά που συγκίνησε το ίντερνετ (Photos+Video)

28.04.2015 09:47
Η ιστορία του άρρωστου πιτσιρικά που συγκίνησε το ίντερνετ (Photos+Video) - Media

O Κάρτερ Τζέντλ διαγνώστηκε με σοβαρά καρδιακά προβλήματα όταν γεννήθηκε και χρειάστηκε να υποβληθεί σε  αλλεπάλληλες επεμβάσεις.

 

O Κάρτερ Τζέντλ διαγνώστηκε με σοβαρά καρδιακά προβλήματα όταν γεννήθηκε και χρειάστηκε να υποβληθεί σε  αλλεπάλληλες επεμβάσεις.

Πριν από μερικές εβδομάδες, στα επτά του χρόνια πλέον, υποβλήθηκε στη δωδέκατη επέμβαση κι αυτό που τον «λύγισε» δεν ήταν η ίδια η εγχείρηση, αλλά οι ουλές που άφησε στο σωματάκι του.

Ο Κάρτερ έκλαιγε επί 45 λεπτά όταν είδε τις ουλές, ανησυχώντας ότι ήταν άσχημος και κανείς δεν θα τον αγαπούσε πια.

Ο πατέρας του προσπάθησε να τον εμψυχώσει ανεβάζοντας μια φωτογραφία του στο Facebook, με την ελπίδα ότι τουλάχιστον κάποιοι φίλοι του θα έκαναν «like» και θα του έδιναν κουράγιο.

Δεν πίστευε ποτέ ότι η φωτογραφία θα γινόταν viral, με περισσότερα από ένα εκατομμύριο likes και με το ίντερνετ να δηλώνει στον πιτσιρικά ότι είναι και θα παραμείνει πανέμορφος, όχι παρά τις ουλές τους, αλλά εξαιτίας αυτών και της ιστορίας του.

Ο μικρός Κάρτερ θα χρειαστεί κι άλλες εγχειρήσεις, ίσως όμως η αγάπη όλων αυτών των αγνώστων του δώσει πολύ περισσότερη δύναμη. heart

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15