search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:38
MENU CLOSE

Ήρωες κόμικ εμπνέουν την μόδα (Photos)

28.04.2015 10:17
Ήρωες κόμικ εμπνέουν την μόδα (Photos) - Media

Έχουν σίγουρα εμπνεύσει τον κινηματογράφο, αφού οι ήρωες της Marvel αποτελούν γερά χαρτιά στο box office της χολιγουντιανής βιομηχανίας. Τώρα όμως, προσφέρουν τις υπερφυσικές τους δυνάμεις και στην μόδα. 

 

Έχουν σίγουρα εμπνεύσει τον κινηματογράφο, αφού οι ήρωες της Marvel αποτελούν γερά χαρτιά στο box office της χολιγουντιανής βιομηχανίας. Τώρα όμως, προσφέρουν τις υπερφυσικές τους δυνάμεις και στην μόδα. Σύμφωνα με το website μόδας Hot Topic οι Avengers αποτέλεσαν την έμπνευση για μια ολόκληρη σειρά ρούχων-και άλλων προιόντων- αποτέλεσμα συνεργασίας των εταιρειών Her Universe και Disney Consumer Products.

Οι ήρωες που αφήνουν το στίγμα τους στη νέα κολεξιόν είναι οι Thor, Iron Man, Captain America, Black Widow και Loki. Οι σχεδιαστές επιλέχθησαν ύστερα από διαγωνισμό στο περσινό φεστιβάλ Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο. Ο θηλυκός χαρακτήρας της Black Widow, που ενσάρκωσε η Σκάρλετ Γιόχανσον, ενσωματώθηκε ύστερα από κατηγορίες για σεξιστικές διακρίσεις.

Την ίδια ώρα, η ταινία «The Avengers: Age of Ultron» που ακόμα παίζεται στην Αμερική έχει κάνει εισπράξεις περισσότερες από 200 εκατομμύρια δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:36