search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:21
MENU CLOSE

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Άννυ

28.04.2015 14:49
Μητέρα Άννυς: «Δεν ήταν βίαιος μαζί της, δεν είχα λόγο να ανησυχώ» - Media

Όσο περνούν οι ώρες τόσο αυξάνεται η αγωνία σχετικά με την τύχη της μικρής Άννυ, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 7 ημέρες από την Ομόνοια.

Όσο περνούν οι ώρες τόσο αυξάνεται η αγωνία σχετικά με την τύχη της μικρής Άννυ, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 7 ημέρες από την Ομόνοια.

Τη Δευτέρα το βράδυ η υπόθεση της εξαφάνισης πήρε απροσδόκητη τροπή, αφενός διότι μετά από υπόδειξη της μητέρας του κοριτσιού εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ όπου και κατέθεσε ένας 28χρονος Βούλγαρος, φερόμενος ως βιολογικός πατέρας του παιδιού.

Αφετέρου, διότι η μητέρα κατέθεσε εκ νέου στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, υποστηρίζοντας αυτή τη φορά ότι δεν υπάρχει Σύλβια, αλλά έπλασε με τη φαντασία της την ιστορία προκειμένου να καλύψει τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού, στον οποίο – σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η 25χρονη –  είχε αναθέσει τη φύλαξη του κοριτσιού, για όσο διάστημα εκείνη θα έλειπε στο εξωτερικό και φέρεται υπαίτιος για την εξαφάνιση της Άννυ.

Από την πλευρά του ο πατέρας, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, έπεσε σε αντιφάσεις υποστηρίζοντας αρχικά πως έχασε το παιδί στο πάρκο, εν συνεχεία ότι το πήγε στη μητέρα του και εν τέλει πως η 4χρονη… άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και έφυγε, ενώ εκείνος κοιμόταν.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων εκτιμούν πως το ζευγάρι των Βούλγαρων γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη στην Άννυ και αργά ή γρήγορα θα «σπάσουν», αποκαλύπτοντας που βρίσκεται το παιδί.

Οι γονείς κρατούνται στη ΓΑΔΑ όπου εξετάζονται κατά αντιπαράσταση, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στην κατοχή της 25χρονης μητέρας της Άννυ βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, την προέλευση των οποίων η γυναίκα δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσει επαρκώς στους αστυνομικούς.

Τέλος, στην Ασφάλεια Αττικής κατέθεσε νωρίς το πρωί και η γιαγιά, η μητέρα του 27χρονου πατέρα. Με τη σειρά της υποστήριξε πως κράτησε στο σπίτι της για περίπου ένα μήνα την Άννυ, επειδή η μητέρα της είχε φύγει ταξίδι στη Γερμανία και μια ημέρα πριν εκείνη γυρίσει, η γιαγιά επέστρεψε την Άννυ στον πατέρας της.

Από τότε όμως τα ίχνη του παιδιού αγνοούνται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:17