search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:14
MENU CLOSE

Αρνήθηκε να κάνει ακτινογραφία με ζώα και… πέθανε

13.11.2009 15:58

Ένας υπέρβαρος Γερμανός πέθανε, αφού προηγουμένως αρνήθηκε να πάει στον ζωολογικό κήπο για να υποβληθεί σε ακτινογραφία, αφού το τοπικό νοσοκομείο δεν διέθετε μηχάνημα αρκετά μεγάλο για να τον χωρέσει!..

Ένας υπέρβαρος Γερμανός πέθανε, αφού προηγουμένως αρνήθηκε να πάει στον ζωολογικό κήπο για να υποβληθεί σε ακτινογραφία, αφού το τοπικό νοσοκομείο δεν διέθετε μηχάνημα αρκετά μεγάλο για να τον χωρέσει!..

Ο Τόμας Λέσμαν, 51 χρόνων, ζύγιζε 230 κιλά και πήγε στο πανεπιστημιακό ιατρικό κέντρο στο Έπεντορφ, στο Αμβούργο, στα τέλη Σεπτεμβρίου, δηλώνοντας ότι ένιωθε άσχημα ύστερα από αρκετές λιποθυμίες. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να του κάνουν ακτινογραφία και τον συμβούλευσαν να πάει στον τοπικό ζωολογικό κήπο που διαθέτει μηχάνημα για τις ακτινογραφίες των ζώων. Ο ασθενής όμως ένιωσε προσβεβλημένος.

«Ήταν σαν να ήθελαν να τον κοροϊδέψουν» δήλωσε η σύζυγός του. Πέθανε στο σπίτι του, 13 μέρες αργότερα, αλλά οι αιτίες του θανάτου δεν έγιναν γνωστές. Το νοσοκομείο εξέφρασε τη λύπη του για τον τρόπο με τον οποίο δόθηκαν συστάσεις στον ασθενή, αλλά ανακοίνωσε ότι τα μηχανήματα του νοσοκομείου δεν μπορούν να δεχθούν ανθρώπους που ζυγίζουν περισσότερο από 200 κιλά…

Καταιγίδα εναντίον αυτών που προκάλεσαν τη χιονόπτωση

Το «Γραφείο Μετεωρολογικών Μετατροπών» δέχθηκε καταιγίδα από επικρίσεις επειδή προκάλεσε χιονοπτώσεις στο Πεκίνο, που έγιναν αιτία δυστυχημάτων, καθήλωσαν 200 αεροσκάφη στο έδαφος και πάγωσαν τους κατοίκους του Πεκίνου!

Αξιοποιώντας ένα ψυχρό μέτωπο, οι μετεωρολόγοι βομβάρδισαν με χημικά προϊόντα τα σύννεφα και προκάλεσαν χιονόπτωση 16 εκατομμυρίων τόνων χιονιού πάνω στην κινέζικη πρωτεύουσα, ώστε να περιορίσουν την επίμονη ξηρασία που επικρατεί στο βόρειο τμήμα της Κίνας. Αλλά το Γραφείο δέχθηκε χιονοστιβάδα από παράπονα, διότι οι κάτοικοι της κινέζικης πρωτεύουσας ξαφνιάστηκαν από την πιο πρόωρη χιονόπτωση των τελευταίων 22 χρόνων στο Πεκίνο.

Τα 17 εκατομμύρια κάτοικοί του ξύπνησαν την Κυριακή σε μία πόλη καλυμμένη από το χιόνι, ενώ την προηγουμένη κάθονταν άνετα στις ταράτσες τους. Οι υπηρεσίες θέρμανσης προσπάθησαν να θερμάνουν τις κατοικίες, πριν από την κανονική προθεσμία της 15ης Νοεμβρίου, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι μετεωρολόγοι προσπαθούν εδώ και χρόνια να αυξήσουν τις βροχές στον Βορρά ή αντιθέτως να προκαλέσουν καλό καιρό!..

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:14