search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:52
MENU CLOSE

Τι ποσοστό δίνει στην επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές ο Κ. Καραμανλής;

29.04.2015 07:26
Παρέμβαση Κώστα Καραμανλή το μεσημέρι για το δημοψήφισμα - Media

Βουλευτές της ΝΔ έβαζαν μεταξύ τους στοιχήματα για το πόσες πιθανότητες έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να έλθει σε συμφωνία με τους δανειστές. Ο Αδωνις έδινε 50%, ο Βορίδης 75% και εν συνεχεία ρωτήθηκε και ο κ. Καραμανλής.

Αναδημοσίευση από: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Είχε όρεξη για κουβέντα (πράγμα ασυνήθιστο) ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής στο πηγαδάκι «γαλάζιων» βουλευτών (διάβαζε Αδωνις, Ολγα Κεφαλογιάννη, Μάκης Βορίδης κ.ά.) που είχε σχηματιστεί στα «ορεινά» της Βουλής.

Οι βουλευτές έβαζαν μεταξύ τους  ένα είδος στοιχήματος για το πόσες πιθανότητες έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να έλθει σε συμφωνία με τους δανειστές. Ο ένας (ο Αδωνις) έδινε ένα 50%, ο άλλος (ο Βορίδης) ένα 75% και εν συνεχεία ρωτήθηκε και ο κ. Καραμανλής.

Ο πρώην πρωθυπουργός, αφού σιγουρεύτηκε ότι δεν τον άκουγαν από τα άλλα έδρανα της Βουλής, είπε: «Εγώ τώρα τους δίνω ένα 80%».

Ένας από τους βουλευτές παρατήρησε ότι την προηγούμενη φορά, πριν από μία εβδομάδα, τους έδινε ένα 95%, τι συμβαίνει και άλλαξε; Αλλά ο κ. Καραμανλής δεν είπε. Κάποια στιγμή κάποιος από το πηγαδάκι παρατήρησε ότι αν υπάρξει δημοψήφισμα τότε είναι πολύ πιθανόν να οδηγηθούμε στη δραχμή. Τον άκουσε ο πρώην πρωθυπουργός και είπε: «Αν μας οδηγήσουν στη δραχμή, τότε θα επέλθει τέτοια καταστροφή για τη χώρα που θα είναι χειρότερη από τη Μικρασιατική Καταστροφή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:51