search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:26
MENU CLOSE

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για την επίθεση στον Βαρουφάκη – «Για 3 λεπτά τα πράγματα ήταν άγρια και σοκαριστικά»

29.04.2015 11:06
Τι λέει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για την επίθεση στον Βαρουφάκη – «Για 3 λεπτά τα πράγματα ήταν άγρια και σοκαριστικά» - Media

«Ήτανε γύρω στις 10 το βράδι, ο Υπουργός ήρθε στο Γιάντες όπου τον περίμενε η σύζυγός του μαζί με μία οικογενειακή τους φίλη. Μόνος με την μηχανή του. Κάθισαν σε εσωτερικό τραπέζι στην αυλή του καταστήματος γύρω στα μεσάνυχτα» λέει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Θανάσης Καριάνης.

 

 

«Ήτανε γύρω στις 10 το βράδι, ο Υπουργός ήρθε στο Γιάντες όπου τον περίμενε η σύζυγός του μαζί με μία οικογενειακή τους φίλη. Μόνος με την μηχανή του. Κάθισαν σε εσωτερικό τραπέζι στην αυλή του καταστήματος γύρω στα μεσάνυχτα» λέει ο ιδιοκτήτης του Γιάντες Θανάσης Καριάνης.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στα Εξάρχεια περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης «40 τουλάχιστον άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κατευθύνθηκαν προς το τραπέζι του Υπουργού. Ένας από τους νεαρούς πέταξε ένα μπουκάλι στον τοίχο κι ένας άλλος πήρε ένα ποτήρι από ένα τραπέζι και το πέταξε στον διάδρομο. Για 3 λεπτά τα πράγματα ήταν άγρια-σοκαριστικά. Ήταν σίγουρο ότι οι νεαροί δεν είχαν σκοπό να χτυπήσουν ή να προπηλακίσουν τον Υπουργό. Φώναζαν και του έλεγαν :”σήκω φύγε, τι δουλειά έχεις εσύ στα Εξάρχεια;” . Ο Βαρουφάκης έδειχνε ψύχραιμος. Πιο σοκαρισμένη φαινόταν η κυρία Στράτου η οποία αγκάλιασε τον Υπουργό με σκοπό να τον προστατεύσει» λέει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

«Μετά το αρχικό σοκ ο Υπουργός» συμπληρώνει ο κ. Καριάνης «σηκώθηκε και προσπάθησε να μιλήσει με τους νεαρούς. Κάποιοι από τους θαμώνες του καταστήματος επιχείρησαν να παρέμβουν με σκοπό να ηρεμήσουν τα πνεύματα λέγοντας “τι πράγματα είναι αυτά”. Το επεισόδιο κράτησε 10 περίπου λεπτά , οι νεαροί αποχώρησαν και οι περισσότεροι έφυγαν και από την οδό Βαλτετσίου».

«Ελάχιστοι παρέμειναν έξω από το μαγαζί και μετά από περίπου ένα τέταρτο σηκώθηκε να φύγει και ο κύριος Βαρουφάκης με την σύζυγό του. Όταν ανέβηκαν στη μηχανή τους και βάζοντας μπροστά ο κύριος Βαρουφάκης για να φύγει, κάποια από τα άτομα που παρέμειναν έξω από το μαγαζί του μίλησαν επιθετικά και τότε ο Βαρουφάκης σταμάτησε , έσβησε τη μηχαχή και κατεβαίνοντας απευθύνθηκε σε έναν από τους νεαρούς που φώναζαν και λέγοντάς του “θα με χτυπήσεις ή θέλεις να μιλήσουμε;” έπιασε κουβέντα για τουλάχιστον ένα τέταρτο. Άλλοτε σε πιο οξύ και άλλοτε σε πιο ήρεμο τρόπο. Μετά από λίγη ώρα και ενώ τα πράγματα είχαν σχετικά ηρεμήσει ανέβηκε στην μηχανή κι έφυγε» κατέληξε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:26