search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:44
MENU CLOSE

Φλαμπουράρης: «Άθλος» ότι υλοποιούμε μέρος του προγράμματός μας

30.04.2015 04:33
Φλαμπουράρης: «Άθλος» ότι υλοποιούμε μέρος του προγράμματός μας - Media

«Άθλο» χαρακτήρισε σε συνέντευξή του την υλοποίηση έστω και μέρος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Επικρατείας και συντονιστής κυβερνητικού έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Άθλο» χαρακτήρισε σε συνέντευξή του την υλοποίηση έστω και μέρος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Επικρατείας και συντονιστής κυβερνητικού έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Ως τον Ιούνιο, η κυβέρνηση θα έχει προχωρήσει σε αλλαγή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, ώστε να έρθουν στο επίπεδο της εμπορικής του αξίας και θα προετοιμάσει τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας που θα αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ», προανήγγειλε στην συνέντευξή του στην εκπομπή OnLine του Mega, ο υπουργός Επικρατείας και συντονιστής του κυβερνητικού έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Σε κάθε περίπτωση» σημείωσε ο ίδιος, «το ότι η κυβέρνηση με μόλις τριών μηνών άσκηση εξουσίας, δέχεται πρωτοφανή επίθεση και παρόλα αυτά υλοποιεί ως ένα βαθμό το πρόγραμμά της, δεδομένων των συνθηκών είναι άθλος».

Δημοψήφισμα αν επιμείνουν στο mail Χαρδούβελη

«Αν οι εταίροι επιμείνουν στην υπογραφή εκ μέρους της κυβέρνησης όσων περιλαμβάνονται στο «mail Χαρδούβελη», τότε πρέπει να ερωτηθεί ο λαός» επισήμανε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος πάντως εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρξει συμφωνία και ότι «δεν θα φθάσουμε στο δημοψήφισμα».

Διευκρίνισε επίσης, ότι μόλις λυθεί το θέμα της ροής χρημάτων στην ελληνική οικονομία «σε μια βδομάδα ελπίζω» θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις στο θέμα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, «που κάποιοι την αποκαλούν ιδιωτικοποιήσεις».

Ερωτηθείς αν τυχόν στις 9 Μαΐου δεν υπάρξει συμφωνία και τεθεί το δίλημμα «πληρωμή της δόσης στο ΔΝΤ ή πληρωμή μισθών και συντάξεων», ο υπουργός Επικρατείας απάντησε κατηγορηματικά πως «δεν υπάρχει δίλημμα. Πληρωμή μισθών και συντάξεων».

Για τον Βαρουφάκη

Ο υπουργός Επικρατείας, σχετικά με το επεισόδιο εις βάρος του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, στα Εξάρχεια και κατόπιν προβολής σχετικού βίντεο, είπε ότι «στην πολιτική αντιπαράθεση μπορεί να είμαστε οξείς, αλλά δεν επιτρέπεται η προσωπική στοχοποίηση».

Επισήμανε ακόμα ότι «το θέμα Βαρουφάκη παίζεται επί 15 ημέρες», πρόσθεσε, υπό την μορφή ερωτήματος «είναι κριτική αυτό που ασκείται στον Βαρουφάκη;» τονίζοντας ότι το όλο κλίμα παίζει βασικό ρόλο στην στοχοποίηση του.

Υπογράμμισε ότι ο κ. Βαρουφάκης διατηρεί όλες τις αρμοδιότητές του και καμία λιγότερη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:43