search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:06
MENU CLOSE

10 πορνοστάρ περιγράφουν τις πιο περίεργες σκηνές τους (video)

30.04.2015 08:26
10 πορνοστάρ περιγράφουν τις πιο περίεργες σκηνές τους (video) - Media

Η δουλειά των πορνοστάρ είναι να δίνουν σάρκα και οστά στις ερωτικές φαντασιώσεις. Όταν όμως το σενάριο ξεπερνά τα προσωπικά τους όρια, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι από άβολο έως επώδυνο.

Η δουλειά των πορνοστάρ είναι να δίνουν σάρκα και οστά στις ερωτικές φαντασιώσεις. Όταν όμως το σενάριο ξεπερνά τα προσωπικά τους όρια, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι από άβολο έως επώδυνο.

Οι Allie Haze, Mickey Mod, Anikka Albrite, Monica Rise, Brian Street Team, April O Neil, Rain DeGray, Aubrey Snow, Claire Robbins και Jade Nite περιέγραψαν on camera τις πιο παράξενες ερωτικές σκηνές που κλήθηκαν να γυρίσουν στην καριέρα τους.

Η Allie Haze, θυμάται τη συμμετοχή της σε μια γιαπωνέζικη αισθησιακή ταινία: “Παρόλο που δεν είμαι μητέρα και ούτε πρόκειται να γίνω, άλλωστε το κοινό προτιμά τις νεότερες κοπέλες, ο Ιάπωνας συμπρωταγωνιστής μου ήθελε να ‘θηλάζει’ το στήθος μου και να με αποκαλεί μαμά. Το αποτέλεσμα ήταν ένα 10λεπτο βίντεο με έναν άνδρα να φέρεται σαν μικρό παιδί και να με φωνάζει ‘μανούλα’. Το βρήκα τόσο ξεκαρδιστικό που μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να είμαι σοβαρή και να μπω στο ρόλο χωρίς να ξεσπάσω σε γέλια”.

Η Anikka Albrite ανακαλεί τη συνεργασία της με έναν παραγωγό που είχε εμμονή με τα άλογα. Όχι, δεν την έβαλε να κάνει σεξ με άλογο αλλά να πειραματιστεί με έναν τεράστιο δονητή σε σχήμα αλογίσιου μορίου, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά της. Όπως λέει η ίδια, η εμπειρία “ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα”.

Η πιο περίεργη σκηνή της  Monica Rise, ήταν αυτή που έπαιξε μαζί με ένα αγόρι με νοητική υστέρηση, ο οποίος υποτίθεται ότι θύμωσε μαζί της, τη χτύπησε μέχρι να πέσει αναίσθητη και τη βίασε.

Ο Brian Street Team σοκαρίστηκε κάπως όταν είδε τον συμπρωταγωνιστή του να βάζει το πόδι του μέσα στον κόλπο της πρωταγωνίστριας.

Η April O Neil κάποτε κλήθηκε να κάνει τη μικρή προσκοπίνα που κάνει τρίο με μια αμαρτωλή νοικοκυρά και τον ίδιο το διάβολο.

Η Rain DeGray περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μια φρικτή εμπειρία, όπου της “σφράγισαν” το αιδοίο με συρραπτικό δέρματος και λιποθύμησε.

Η Aubrey Snow χαρακτηρίζει το δεύτερο γύρισμα της καριέρας της ως μια τραυματική εμπειρία. Την έβαλαν να τρέχει γυμνή σε ένα κατάμεστο γήπεδο γκολφ με τον κόσμο τριγύρω να ζητωκραυγάζει.

Πηγή: news247

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:04