12/08/2020 15:38:10
30.12.2010

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Ολυμπιακό χωριό

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Ολυμπιακό χωριό - Media

Mεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά οργανώνουν o Δήμος Αχαρνών από κοινού με την Κοινωφελή επιχείρηση Πολιτισμού & εκπαίδευσης στο Ολυμπιακό Χωριό με παγοδρόμιο λούνα -παρκ και παιδότοπο που δίνει την ευκαιρία σε μικρά και μεγάλα παιδιά να διασκεδάσουν μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου.

Οι γονείς και αυτοί με την σειρά τους μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στην μεγάλη καφετέρια που στεγάζεται στον χώρο αλλά και να ψωνίσουν στα 6.000 τ.μ. της Χριστουγεννιάτικης αγοράς με όλα τα προϊόντα σε τιμές χονδρικής.

Στην Χριστουγεννιάτικη αγορά θα μπορεί ο καθένας να βρει από Άνθη και Φυτά  μέχρι Πίνακες Ζωγραφικής και Κεραμικά.

Η μεγάλη ποικιλία από φω & ασημένια κοσμήματα, καλλυντικά και αρώματα χιλιάδες παιχνίδια και δώρα καθώς και οικιακό εξοπλισμό, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, λευκά είδη  ρούχα μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο ενώ διατίθενται χιλιάδες χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια σε τιμές κόστους!

Ο Δήμαρχος Αχαρνών και η οργανωτική εταιρεία INTERFORUM E.Π.Ε καλούν τους κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού ,τους κατοίκους των Αχαρνών  και Θρακομακεδόνων αλλά και τους κατοίκους όλης της Αττικής, να έρθουν βόλτα στο Ολυμπιακό Χωριό να ψυχαγωγηθούν να πιούνε τον  καφέ τους και να ψωνίσουν  σε πολύ χαμηλές τιμές ότι τους χρειάζεται για το σπίτι, το παιδί, τη γυναίκα ,τον άντρα.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι εγκαταστάσεις θα παραμένουν ανοιχτές για το κοινό κάθε μέρα από τις 12 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ ενώ Σαββατοκύριακα και αργίες από τις 10 το πρωί έως και τις 22 το βράδυ.

Το πάρκιν θα είναι δωρεάν για 1.000 αυτοκίνητα από τις Β ΄και  Γ΄ είσοδο του Ολυμπιακού Χωριού.

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.