search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:01
MENU CLOSE

Ποιος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί πριν το Robbie Williams στο Rockwave Festival;

30.04.2015 13:18
Ποιος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί πριν το Robbie Williams στο Rockwave Festival; - Media

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του μεγάλου διαγωνισμού του Jumping Fish της COSMOTE που δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό καλλιτέχνη ή συγκρότημα να παίξει λίγο πριν τον Robbie Williams στο Rockwave Festival, το Σάββατο 20 Ιουνίου.

 

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του μεγάλου διαγωνισμού του Jumping Fish της COSMOTE που δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό καλλιτέχνη ή συγκρότημα να παίξει λίγο πριν τον Robbie Williams στο Rockwave Festival, το Σάββατο 20 Ιουνίου.

Μέχρι τις 17 Μαΐου 2015, τo κοινό του www.jumpingfish.gr μπορεί να ψηφίζει έναν από τους 10 φιναλίστ που επελέγησαν από την ειδική επιτροπή και πέρασαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, ανάμεσα σε 97 υποψήφιους.  Οι καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν την ψήφο του κοινού είναι οι: Mica Eio, Esterina, Ex-Girlfriend’s Perfume, Pop Eye, Myles Therron, Chemistry X, Nicole Forlida, Lia Hide, Mobvibe, Mind Departure.

Όλοι όσοι συμμετέχουν στην ψηφοφορία, μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση για 10 διπλές προσκλήσεις για τη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:00