search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:58
MENU CLOSE

Σοκ για τον Παναθηναϊκό: Θετικός σε κάνναβη βρέθηκε ο Τζέιμς Γκιστ

30.04.2015 16:02
Σοκ για τον Παναθηναϊκό: Θετικός σε κάνναβη βρέθηκε ο Τζέιμς Γκιστ - Media

Άσχημα νέα για τον Παναθηναϊκό λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

 

Άσχημα νέα για τον Παναθηναϊκό λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε την «πράσινη» ΚΑΕ πως ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης κατά την εξέταση του πρώτου δείγματος, ύστερα από το σχετικό έλεγχο που έγινε μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πάτρας!

Η ποινή που έχει επιβληθεί σε παρόμοια περιστατικά, ξεκινά από 30 ημέρες και φτάνει τις 40, από τη δειγματοληψία. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε και την εξέταση και του δεύτερου δείγματος, πριν ανακοινώσει πώς θα κινηθεί.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης.

Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39