search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:15
MENU CLOSE

Αίρεται το «Veto»

01.01.2011 05:01
Αίρεται το «Veto» - Media

Την αναστολή έκδοσης της «Veto» ανακοίνωσε στους εργαζομένους της εφημερίδας την Τρίτη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Η απόφαση είναι οριστική και το φύλλο της Πρωτοχρονιάς που θα κυκλοφορήσει νωρίτερα θα είναι το τελευταίο αυτής της εκδοτικής προσπάθειας.

Την αναστολή έκδοσης της «Veto» ανακοίνωσε στους εργαζομένους της εφημερίδας την Τρίτη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Η απόφαση είναι οριστική και το φύλλο της Πρωτοχρονιάς που θα κυκλοφορήσει νωρίτερα θα είναι το τελευταίο αυτής της εκδοτικής προσπάθειας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η πλευρά του Πέτρου Κυριακίδη, που κατείχε το 49% της εφημερίδας, αποφάσισε να αποσυρθεί από τη μηνιαία… συνδρομή και αυτή η απόφαση μέτρησε ουσιαστικά ώστε να μπει το λουκέτο στην κυριακάτικη εφημερίδα.

«Αυτή η φάση του ταξιδιού τελείωσε. Η εφημερίδα VETO διακόπτει την έκδοσή της. Η συνέχιση μιας εκδοτικής και δημοσιογραφικής προσπάθειας με τους δικούς μας όρους κατέστη πλέον οικονομικά ανέφικτη. Σε καιρούς δομικής και συνάμα βαθειάς οικονομικής κρίσης του Τύπου και των ΜΜΕ, δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε την έκδοση της εφημερίδας χωρίς να παραβούμε τους κανόνες που εμείς θεσπίσαμε», αναφέρει η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Αναφέροντας, παράλληλα, ότι «η διακοπή της έκδοσης δεν σημαίνει και κατάθεση των όπλων. Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, μόλις αντικρύσουμε ένα μικρό, έστω, φως στο βάθος του τούνελ της κρίσης, θα μας ξαναβρείτε μπροστά σας».

Με αυτή την εξέλιξη μένουν στον δρόμο 70 εργαζόμενοι, ενώ στην επίσημη ανακοίνωση για τη διακοπή της κυκλοφορίας της «Veto» αναφέρεται ότι «έως και την τελευταία στιγμή αυτής της εκδοτικής περιπέτειας διασφαλίσαμε στο ακέραιο την ικανοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεών μας απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και σε τρίτους».

Η «Veto» κυκλοφόρησε περίπου πριν από έναν χρόνο με συνεκδότες τους Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, Θανάση Λάλα, Χρήστο Μουλίνο και Παντελή Ζαγοριανίτη (οι τρεις τελευταίοι αποχώρησαν από το εκδοτικό σχήμα σταδιακά) με στόχο να καθιερωθεί στα… υψηλά της κυριακάτικης αγοράς του Τύπου. Αρχικά έδειξε ότι μπορεί να πιάσει τον στόχο που έθετε, αλλά αυτό δεν συνέβη και ήρθε τώρα η απόφαση για το κλείσιμο της εφημερίδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:14