search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:11
MENU CLOSE

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία της μικρής Άννυ (Videos-Photos)

04.05.2015 12:40
Δίκη Άννυ: Σοκαριστική κατάθεση του ιατροδικαστή- Η Άννυ τεμαχίστηκε ζωντανή - Media

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο προσκήνιο μετά τη σύλληψη του πατέρα για τη δολοφονία της μικρής Άννυ.

 

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο προσκήνιο μετά τη σύλληψη του πατέρα για τη δολοφονία της μικρής Άννυ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 27χρονος είναι ο δράστης της δολοφονίας του 4χρονου κοριτσιού, ενώ φέρεται πως για να εξαφανίσει το θύμα του, τεμάχισε και… έβρασε (!) το άτυχο παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του πατέρα μετά τη σύλληψή του, αφορά στις αξιόποινες πράξεις της ανθρωποκτονίας, περιύβρισης νεκρού, ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία και παράνομης οπλοχρησίας και οπλοφορίας.

Στη μητέρα της 4χρονης, σε βάρος της οποίας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, αποδίδονται οι κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία, ενώ για το τρίτο πρόσωπο, που ακόμη δεν έχει κατονοαστεί επίσημα από τις αρχές είναι το αδίκημα της ψευδορκίας. Η μητέρα της μικρής Άννυ συνελήφθη το απόγευμα.

Ο πατέρας αρνείται ότι σκότωσε το παιδί του και υποστηρίζει ότι κοιμήθηκε και όταν ξύπνησε το παιδί ήταν ήδη νεκρό. Ο ίδιος αποδίδει το θάνατο του κοριτσιού σε παθολογικά αίτια ενώ υποστηρίζει ότι τον κατέβαλε πανικός και στη προσπάθειά του να εξαφανίσει το πτώμα, το τεμάχισε και το έβρασε.

Η μητέρα της άτυχης 4χρονης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δεν είναι σε θέση να μιλήσει έπειτα από τις τελευταίες αποκαλύψεις και όπως τονίζει ο ίδιος, ζητά να βρεθεί έστω κι ένα κομμάτι από το άψυχο σώμα της κόρης της.

Όσον αφορά τους λόγους γαι τους οποίους θα μπορούσε ο 27χρονος να πραγματοποιήσει αυτό το ειδεχθές έγκλημα, ο δικηγόρος ανέφερε πως ο φερόμενος ως δράστης ζήλευε την αγάπη που έτρεφε η μητέρα για την άτυχη Άννυ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως καθοριστικό ρόλο για τη σύλληψη του 27χρονου, έπαιξε η κατάθεση του συγκατοίκου του. 

Ο εισαγγελέας εξέτασε όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στη δικογραφία και έκρινε ότι είναι επαρκή για να του ασκηθεί δίωξη.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα όπου έμενε ο πατέρας της μικρής βρέθηκε γενετικό υλικό και ίχνη αίματος.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, η παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει από το διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη, αύριο Τρίτη και ώρα 12:00 στην αίθουσα του 10ου ορόφου της ΓΑΔΑ,

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:10