22/01/2019 01:22:54
13.11.2009

Πυρετός, ρίγη, τρέμουλα... και ίσες αποστάσεις

Η απόφαση των εκδοτών  μετόχων της εταιρείας του Mega είναι ομόφωνη και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Το Μegaλο κανάλι θα κρατήσει αυστηρή ουδετερότητα απέναντι στους υπο ψηφίους για την αρχηγία της Ν.Δ. και θα πρέπει να αποφεύγονται και τα με μονωμένα περιστατικά στήριξης του ενός ή της άλλης, τα οποία χαρακτηρί στηκαν ατυχή.

Οι πληροφορίες λένε ότι η ομόφωνη αυτή απόφαση των εκδοτών, με την οποία συμφωνεί και ο πρόεδρος του κα ναλιού Η. Τσίγκας, μεταφέρθηκε αρμο δίως και ζητήθηκε η αυστηρή εφαρμο γή της, με την τήρηση ταυτόχρονα και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας ως προς τα ρεπορτάζ που παρουσιά ζονται για το θέμα της διαδοχής και ως προς τις συζητήσεις που οργανώνονται. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά έλεγε ένας εκ των μετόχων, δεν θα την πά θουμε όπως τότε με τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο, που τελικά δημιουρ γήθηκαν σοβαρά θέματα δεοντολογί ας και είχαμε μεγάλες αντιδράσεις. Θα πρέπει να πούμε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη ύστερα από τις αντιδρά σεις που υπήρξαν με όσα έβλεπαν και άκουγαν οι τηλεθεατές αλλά και όσα ακολούθησαν με τη φιλολογία για την απουσία της Όλγας Τρέμη από το δελ τίο ειδήσεων και λίγο νωρίτερα του Γ. Πρετεντέρη.

Τα διάφορα σενάρια που κυκλοφόρη σαν την ήθελαν ακόμη και να μη συνε χίζει τη συνεργασία της με το κανάλι των εκδοτών και μάλιστα «φωτογράφι ζαν» και την αντικαταστάτριά της. Οι πληροφορίες λένε ότι όλα άρχισαν όταν είδε το κείμενο που ανέβηκε στο site του... Star και την παρουσίαζε ως υποστηρίκτρια της Ντόρας Μπακο γιάννη στον αγώνα της διαδοχής στη Ν.Δ. αλλά και από τη διολισθαίνουσα στάση που κρατούσε στο θέμα της αρχηγίας το «Έθνος», η ημερήσια εφη μερίδα ενός εκ των μεγαλομετόχων. Παρά τις εξηγήσεις που δόθηκαν, φαίνεται ότι η Όλγα θεώρησε ότι το χτύπημα που δέχθηκε από το site ήταν γερό (από τη στιγμή μάλιστα που το επίμαχο ρεπορτάζ γράφτηκε σε μέσο ενημέρωσης συμφερόντων Βαρδινογιάννη, ενώ η ίδια εργάζεται, όπως είναι γνωστό, σε κανάλι που έχει συμφέροντα η ίδια οικογένεια) καθώς και ότι κάτι συμβαίνει από τη στάση που κρατάει το «Έθνος».

Η Όλγα Τρέμη, σύμφωνα με αυτά που λέγονται, ένιωσε ότι αίρεται η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό της, ανέβασε... πυρετό, δεν εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων και εκεί επάνω φούντωσαν τα σενάρια (μέχρι και) για (οριστική) διακοπή των σχέσεών της με το μεγάλο κανάλι. Ωστόσο, όπως λέγεται, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις εκατέρωθεν και πλέον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σύμφωνα πάντως με το κανάλι, όλα αυτά δεν συνέβησαν ποτέ και η γνω στή δημοσιογράφος και παρουσιά στρια ήταν ασθενής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.