search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:54
MENU CLOSE

Πόσο εύκολο είναι να απαγάγεις ένα παιδί; (Video)

05.05.2015 07:23
Πόσο εύκολο είναι να απαγάγεις ένα παιδί; (Video) - Media

Κοινωνικό πείραμα δείχνει πόσο εύκολο είναι να απαγάγεις ένα παιδί με… δέλεαρ ένα όμορφο ζωάκι.

 

Κοινωνικό πείραμα δείχνει πόσο εύκολο είναι να απαγάγεις ένα παιδί με… δέλεαρ ένα όμορφο ζωάκι.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube και στη διάρκεια του ο Joey Salads με «όπλο» του ένα σκυλάκι πλησιάζει παιδάκια σε παιδική χαρά και προσπαθεί να τα πείσει να τον ακολουθήσουν για να τους δείξει κι άλλα τέτοια όμορφα ζωάκια. Τελικά πόσο εύκολο είναι να αρπάξεις ένα παιδί;

Ο Salads αρχικά ζητά από τις μητέρες την άδεια να μιλήσει με τα παιδιά τους για να δει αν θα είναι εύκολο να τα «απαγάγει». Εκείνες είναι σίγουρες πως δεν θα τα καταφέρει, καθώς καθημερινά λένε στα παιδιά τους «να μη μιλούν σε ξένους».

Και τότε το πείραμα αρχίζει.

Ο άνδρας πλησιάζει τα παιδιά που παίζουν αμέριμνα και τα ρωτά αν θέλουν να χαϊδέψουν το σκυλάκι. Αφού κερδίζει το ενδιαφέρον τους στη συνέχεια τα ρωτά αν θέλουν να τον ακολουθήσουν για να τους δείξει κι άλλα ζωάκια. Κι εκείνα, προς έκπληξη των μανάδων τους, τον ακολουθούν.

«Περισσότερα από 700 παιδιά πέφτουν θύματα απαγωγής κάθε μέρα, που σημαίνει περισσότερα από 250.000 παιδιά το χρόνο. Είναι το παιδί σας ασφαλές;» αναφέρεται στο τέλος του βίντεο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:53