search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:37
MENU CLOSE

Ενώπιον της δικαιοσύνης οι γονείς της μικρής Άννυ – Χωρίς δικηγόρο ο πατέρας – Αποδοκιμασίες και προπηλακισμοί για τον παιδοκτόνο (Photos)

05.05.2015 08:27
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 63χρονος πατέρας που σκότωσε τον γιο του - Media

Ενώπιον της δέκατης ανακρίτριας οδηγήθηκαν ο 27χρονος παιδοκτόνος και η σύντροφός του, μητέρα της μικρής Άννυ, προκειμένου να λογοδοτήσουν για τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος τους.

 

Ενώπιον της δέκατης ανακρίτριας οδηγήθηκαν ο 27χρονος παιδοκτόνος και η σύντροφός του, μητέρα της μικρής Άννυ, προκειμένου να λογοδοτήσουν για τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος τους.

Ο 27χρονος, ο οποίος δεν συνοδεύεται από δικηγόρο, βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, περιύβρισης νεκρού, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.

Η μητέρα του παιδιού, ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί (για το κακούργημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς και για ψευδορκία) την Πέμπτη το μεσημέρι.

Νωρίτερα ο 27χρονος είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα για εκτέλεση εντάλματος όπου αποδοκιμάστηκε έντονα από παρευρισκόμενους και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών που τον συνόδευαν, προκειμένου κάποιοι να μην κινηθούν εναντίον του.

“Ξύπνησα και τη βρήκα νεκρή”

Ο 27χρονος Σάββας, υπήκοος Βουλγαρίας, κατάθετε μέχρι αργά χθες το βράδυ στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και φέρεται να έχει ομολογήσει όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατροκτόνος υποστήριξε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ξύπνησε δίπλα στο άψυχο κορμί της 4χρονης Αννυ. Στη συνέχεια πανικοβλήθηκε και τεμάχισε το πτώμα.

«Ηταν άρρωστη η μικρή το τελευταίο διάστημα. Δεν ξέρω τι είχε. Ξύπνησα και τη βρήκα νεκρή. Δεν ήθελα να πω την αλήθεια στη γυναίκα και να νομίζει ότι δεν ήμουν ικανός να προσέχω το παιδί. Θα έχανα και τη γυναίκα μου. Επρεπε να κάνω κάτι να εξαφανίσω το παιδί», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο δράστης.

Το πρωί, άγνωστοι άφησαν ένα λευκό τριαντάφυλλο στο παράθυρο του υπόγειου διαμερίσματος στην οδό Μιχαήλ Βόδα όπου η 4χρονη βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα…

Ως «εκπληκτική» χαρακτήρισε την ψυχραιμία του πατέρα ο δικηγόρος της μητέρας της Άννυ, Σταύρος Γεωργίου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:37