search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:47
MENU CLOSE

Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ ντύνεται …lime για να προωθήσει την τεκίλα του (Video & Photos)

05.05.2015 08:38
Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ ντύνεται …lime για να προωθήσει την τεκίλα του (Video & Photos) - Media

Eμφανίστηκε καταπράσινος και ντυμένος …. lime. Είχε βέβαια, τους λόγους του αφού αυτό έγινε στα πλαίσια της προώθησης της δική του τεκίλας, Sauza 901. 

 

Είναι συχνός θαμώνας του Saturday Night Show και όταν πηγαίνει εκεί θέλει να το διασκεδάζει. Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ, άλλωστε, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι έχει χιούμορ. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε καταπράσινος και ντυμένος …. lime. Είχε βέβαια, τους λόγους του αφού αυτό έγινε στα πλαίσια της προώθησης της δική του τεκίλας, Sauza 901.

Κυκλοφόρησε και ένα βίντεο, όπου ο 34χρονος παριστάνει ένα lime που έχει ξεμείνει όταν τον εγκατέλειψε η τεκίλα του. Στο βίντεο μάλιστα, ξεκινάει λέγοντας «Γεια σας, είμαι ο Τζάστιν Τιμπερλέικ και ως ιδρυτής της τεκίλας Sauza 901 θα ήθελα να αναφέρω ότι η Sauza 901 έκανε τα lime παρωχημένα».

 

<

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:47