search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:54
MENU CLOSE

Ήσυχος: Να μην πληρώσουμε το ΔΝΤ

05.05.2015 09:48
Ήσυχος: Να μην πληρώσουμε το ΔΝΤ - Media

Να μην πληρώσει τη δόση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο την επόμενη βδομάδα, ζητά από την κυβέρνηση ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Κώστας Ήσυχος.

 

Να μην πληρώσει τη δόση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο την επόμενη βδομάδα, ζητά από την κυβέρνηση ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Κώστας Ήσυχος.

Την άποψή του, κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας και μέλος της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ήσυχος σχετικά με την αποπληρωμή της δόσης προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο την επόμενη βδομάδα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, ανέφερε πως η κυβέρνηση δεν πρέπει να δώσει την επόμενη εβδομάδα τη δόση προς το Διεθνές Νομισματικό ταμείο γιατί μέλημα της κυβέρνησης είναι η καταβολή μισθών και συντάξεων.

Ο Κώστας Ήσυχος, σχολιάζοντας την είδηση πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ζητά μείωση του ελληνικού χρέους τόνισε στον ρ/σ Παραπολιτικά 90.1  «Δεν μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τα μεγάλα ζιγκ ζαγκ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Κριστιν Λαγκάρντ».

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό «δύσκολα μπορεί κανείς να πάρει σοβαρά προσεγγίσεις που θα ακυρωθούν αύριο από τους ίδιους που σήμερα λένε άλλα και σημείωσε πως στόχος της κυβέρνησης είναι η απομείωση του χρέους, ώστε να μην αποτελεί το μεγάλο καρκίνωμα για τις επόμενες γενιές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33