19/12/2018 16:49:01
13.11.2009

Τη Δευτέρα στον αέρα το Βήμα 99,5

Την ερχόμενη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου βγαίνει στον αέρα η νέα προσπάθεια του ΔΟΛ στα ερτζιανά, που θα ονομάζεται πλέον Βήμα 99,5, σύμφωνα με τη... νέα μόδα που επικρατεί στους ραδιοφωνικούς ενημερωτικούς σταθμούς. Η άκρη βρέθηκε τελικά μεταξύ του Σταύρου Ψυχάρη, του Γιάννη Πολίτη, διευ θυντή του σταθμού, και του Βίκτωρα Ρέστη αναφορικά με τη διαμόρφωση του προγράμματος και αφού ικανοποιεί όλες τις πλευρές που εμπλέκονται, ξεκινά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στα μικρόφωνα του σταθμού θα βρίσκεται 68 το πρωί ο Κώστας Αρβανίτης και στη συνέχεια 810 οι Μάκης Προβατάς και Δημήτρης Δανίκας. Θα ακολουθούν 1011 οι Βασίλης Χιώτης και Γιώργος Παπαχρήστος, στις 1112 θα βρίσκεται στον αέρα ο Κώστας Γιαννακίδης, 122 θα παραλαμβάνουν η Λώρη Κέζα με την Πόπη Διαμαντάκου και στις 2 το με σημέρι το ενημερωτικό μαγκαζίνο με τη Νατάσα Μπαστέα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα παρεμβαίνουν για 5λεπτο σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Παύλος Τσίμας, ο Σταύρος Θεοδώρακης και ο Παντελής Καψής.

Στο Βήμα 99,5 έχει ενταχθεί και ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του ραδιοφω νικού Alpha (νυν Θέμα FΜ) Γιώργος Κακούσης, ενώ, σύμφωνα με τις πληρο φορίες, για την κάλυψη της ειδησεογραφίας θα απασχοληθούν και συντάκτες από τις έντυπες εκδόσεις του ΔΟΛ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.