search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:13
MENU CLOSE

Όλα τα ντέρμπι (του κυπέλλου Ελλάδος) στο Conn-X TV

03.01.2011 09:10
Όλα τα ντέρμπι (του κυπέλλου Ελλάδος) στο Conn-X TV - Media

Η τύχη χαμογέλασε φαρδιά πλατιά στο Conn-X TV καθώς η κλήρωση για το κύπελλο Ελλάδας έβγαλε σούπερ ντέρμπι, που θα μεταδοθούν όλα από το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ καθώς έχει τα σχετικά τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης μέχρι και τους ημιτελικούς.

Η τύχη χαμογέλασε φαρδιά πλατιά στο Conn-X TV καθώς η κλήρωση για το κύπελλο Ελλάδας έβγαλε σούπερ ντέρμπι, που θα μεταδοθούν όλα από το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ καθώς έχει τα σχετικά τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης μέχρι και τους ημιτελικούς. Μιλάμε για έξι «ματς φωτιά», αφού Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός- ΑΕΚ θα αναμετρηθούν, στους προημιτελικούς, και οι νικητές των δυο αγώνων θα παίξουν μεταξύ τους, στον ημιτελικό, για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο τελικός, βάσει της συμφωνίας που υπάρχει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του κυπέλλου Ελλάδος, θα προβληθεί παράλληλα από έναν «ελεύθερο» τηλεοπτικό σταθμό και από το Conn-X TV. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τελικός που θα προκύψει από τους αγώνες δεν θα είναι ο… πιο εμπορικός τηλεοπτικά αφού θα έχουν εξαντληθεί τα… ντέρμπι.

Με το δεδομένο ότι από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες μόνο μια (ελέω κλήρωσης) θα φτάσει στον τελικό και θα βρει αντίπαλο της μια θεωρητικά «μικρότερη» ομάδα, δημιουργείται πρόβλημα… τηλεοπτικού ενδιαφέροντος και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο ποιο κανάλι θα ενδιαφερθεί να μεταδώσει τον τελικό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:13