search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:14
MENU CLOSE

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα…

06.05.2015 04:37
Προστασία και (από τους) προστάτες - Media

Τα λεφτά τους με κάθε τρόπο κοιτάνε να πάρουν οι δανειστές καθώς και να συνεχίσουν την εξαθλίωση αυτού του τόπου με τις αποτυχημένες συνταγές τους που σκοπό έχουν να καταργήσουν την όποια ποιότητα ζωής μας έχει απομείνει.

 

Τα λεφτά τους με κάθε τρόπο κοιτάνε να πάρουν οι δανειστές καθώς και να συνεχίσουν την εξαθλίωση αυτού του τόπου με τις αποτυχημένες συνταγές τους που σκοπό έχουν να καταργήσουν την όποια ποιότητα ζωής μας έχει απομείνει.

Την ίδια ώρα σφίγγουν συνεχώς τα λουριά μέχρι σκασίματος θέλοντας έτσι να πιέσουν την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ώστε να υποκύψει στις απαιτήσεις τους… Τους έρχεται βαρύ να αλλάξουν στάση… Μην χάσουν οι άνθρωποι κι μέσα από τα χέρια τους την νέα τους «αποικία»!!!

Έτσι λοιπόν προβάλλουν ως κόκκινες γραμμές το συνταξιοδοτικό και τα εργασιακά,  καθώς και το θέμα του πρωτογενούς πλεονάσματος. Με λίγα λόγια λένε πως για να παραμείνουμε στην ευρωζώνη, είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την ασφυκτική πολιτική λιτότητας που μας επιβάλλουν!!!

Μάλιστα ο σκληροπυρηνικός Σόιμπλε τραβάει το σχοινί από τα μαλλιά λέγοντας ότι αν δεν συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις τους θα προχωρήσουν στην αποβολή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, με όποιο κόστος για εκείνους, για να μην αποτελέσει το κακό παράδειγμα για τους υπολοίπους νότιους.

Αντιστάσεις στη στάση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προβάλλει η Γαλλία η οποία γνωρίζει καλά ότι αν βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη τότε η πολιτική της ασφυκτικής λιτότητας θα χτυπήσει την δική της πόρτα καθώς και οι ΗΠΑ διότι θέλουν την χώρα μας μέσα στην Ευρώπη για τους δικούς τους οικονομικούς αλλά και γεωστρατηγικούς λόγους.

Το θέμα όμως πλέον είναι ότι η πίεση για λύση δεν αφορά μόνο εμάς αλλά και τους δανειστές.  Οι υποχρεώσεις μας τρέχουν και θέλουν να είμαστε συνεπείς ως προς αυτές. Για αυτό δεν τους παίρνει να μας τραβάνε το χαλί για πολύ ακόμη… Άντε έως και τις αρχές  Ιούνιου.  Μετά θα πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν τελικά να γίνει με την πάρτι μας!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08