search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:50
MENU CLOSE

Δείτε τις αφίσες της ταινίας «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου

06.05.2015 10:23
Δείτε τις αφίσες της ταινίας «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου  - Media

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες αφίσες για το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου. 

 

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ο Αστακός» («The Lobster») κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 68ο Φεστιβάλ Καννών (13 – 24/5) και διεκδικεί το Χρυσό Φοίνικα στο επίσημο Διαγωνιστικό Τμήμα του μεγάλου φεστιβάλ. Στις δύο πρώτες αφίσες που κυκλοφόρησαν βλέπουμε τον Κόλιν Φάρελ στη μία, και την Ρέιτσελ Βάις στην άλλη, να αγκαλιάζουν κάτι που δεν … υπάρχει.

Η υπόθεση της ταινίας αφηγείται μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης, τοποθετημένη σε ένα δυστοπικό μέλλον. Σύμφωνα με τις επιταγές της κοινωνίας, οι άνθρωποι μεταφέρονται σ’ ένα επιβλητικό Ξενοδοχείο, όπου πρέπει να επιλέξουν τον σύντροφό τους μέσα σε 45 μέρες. Αν δεν τα καταφέρουν, μεταμορφώνονται σε ζώα και αφήνονται ελεύθερα στο Δάσος. Μην έχοντας βρει ταίρι, ένας άνδρας το σκάει στο Δάσος όπου ζουν οι Μοναχικοί, ανάμεσα στους οποίους βρίσκει το ταίρι του, παρόλο που αυτό είναι ενάντια στους κανονισμούς.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ Βάις, η Λέα Σεντού, ο Μπεν Γουίσο, Τζον Σ. Ράιλι, η Ολίβια Κόλμαν, η Αριάν Λαμπέντ και η Αγγελική Παπούλια. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Ευθύμης Φιλίππου.

Ο Γιώργος Λάνθιμος συμμετείχε και το 2009 στο «Ένα Κάποιο Βλέμμα» του Φεστιβάλ Καννών με τον «Κυνόδοντα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15