search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:27
MENU CLOSE

Ντάισελμπλουμ και Σαπέν τοποθετούν τη συμφωνία μετά το Eurogroup της Δευτέρας

06.05.2015 13:32
Ντάισελμπλουμ και Σαπέν τοποθετούν τη συμφωνία μετά το Eurogroup της Δευτέρας - Media

Αποκλείουν το ενδεχόμενο συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών στο προσεχές Εurogroup, o επικεφαλής της ευρωζώνης Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισελ Σαπέν, αναγνωρίζοντας ωστόσο «πρόοδο» και «θετικό κλίμα».

Αποκλείουν το ενδεχόμενο συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών στο προσεχές Εurogroup, o επικεφαλής της ευρωζώνης Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισελ Σαπέν.

Ο Ολλανδός, παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ακόμη πολλά θέματα που πρέπει να επιλυθούν.

«Από το τελευταίο Eurogroup έχει επιτευχθεί κάποια πρόοδος…Φθάνουν σε μένα κάποιες θετικές αναφορές από τις συνομιλίες στις Βρυξέλλες. Παραμένουν ακόμη πολλά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν, να εμβαθύνουμε, με περισσότερες λεπτομέρειες, οπότε δεν θα υπάρξουν συμφωνίες την Δευτέρα, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αλλά σίγουρα οι προοπτικές είναι πιο θετικές για την επίτευξη συμφωνίας, απ’ ότι ήταν πριν από μερικές εβδομάδες», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο Μ. Σαπέν, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας, ωστόσο όπως είπε κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:27