search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:07
MENU CLOSE

Αποκαλύφθηκε το πιστοποιητικό γέννησης της κόρης του Γουίλιαμ και της Κέιτ (Photos)

07.05.2015 10:22
Ξανά έγκυος η Κέιτ Μίντλετον – Ποιος το αποκάλυψε - Media

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δημοσίευσε το πιστοποιητικό γέννησης της Σαρλότ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα. 

 

H κόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, η Σαρλότ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα, γεννήθηκε στις 2 Μαΐου. Η μικρούλα που φέρει τον τίτλο «Η Αυτής βασιλική υψηλότης πριγκίπισσα Σάρλοτ του Κέμπριτζ» είναι η τέταρτη στη σειρά διαδοχής για το βρετανικό θρόνο μετά τον παππού της Κάρολο, τον πατέρα της Γουίλιαμ και τον μεγαλύτερο αδερφό της, Γεώργιο, ο οποίος γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2013.

Ωστόσο, το Παλάτι του Κένσινγκτον, που κρατά ενήμερο το κοινό για τα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια του Γουίλιαμ και της Κέιτ, δημοσίευσε το πιστοποιητικό γέννησης της μικρής πριγκίπισσας αλλά και του μεγαλύτερου αδερφού της.

Υπενθυμίζουμε ότι την ημέρα της γέννησης της μικρής είχε ξεσπάσει μια θεωρία συνωμοσίας, κυρίως από τα Ρωσικά ΜΜΕ που υποστήριξαν ότι η Κέιτ δεν γέννησε την μέρα που ανακοινώθηκε.Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι το μωρό ήταν ήδη τριών ημερών και άλλοι ότι στην πραγματικότητα το γέννησε παρένθετη μητέρα. 

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό η μικρή πριγκίπισσα γεννήθηκε στις 2 Μαΐου. 

Το ποιστοποιητικό γέννησης της Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα

Το πιστοποιητικό γέννησης του Γεώγιου 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:07