search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:35
MENU CLOSE

Ποια διάσημη ηθοποιός ομολόγησε ότι στην εγκυμοσύνη της έτρωγε σαν γίγαντας και πήρε 34 κιλά; (Photos)

07.05.2015 12:52
Ποια διάσημη ηθοποιός ομολόγησε ότι στην εγκυμοσύνη της έτρωγε σαν γίγαντας και πήρε 34 κιλά; (Photos) - Media

Το κορμί της που έχουμε θαυμάσει σε πολλές ταινίες είναι αποτέλεσμα καλής διατροφής και σκληρής γυμναστικής.

 

 Η Μίλα Γιόβοβιτς θεωρείται μία από τις πιο όμορφες και σέξι ηθοποιούς. Το κορμί της που έχουμε θαυμάσει σε πολλές ταινίες είναι αποτέλεσμα καλής διατροφής και σκληρής γυμναστικής. Επειδή όμως, κι αυτή … άνθρωπος είναι, η διάσημη ηθοποιός αφέθηκε στα πάθη της, δηλαδή το φαγητό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Τον Απρίλιο γέννησε την δεύτερη κορούλα της. Οι φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει λίγο πριν γεννήσει έδειχναν μια Γιόβοβιτς αρκετά πρησμένη. Κι όμως, είχε πάρει μόλις 13 κιλά στην δεύτερη εγκυμοσύνη της. Γιατί στην πρώτη πριν από επτά χρόνια είχε πάρει 34!

Εξήγησε ότι ένας λόγος για τον οποίο πήρε πολλά κιλά ήταν το γεγονός ότι τα δύο πρώτα τρίμηνα της εγκυμοσύνης της τα πέρασε σχεδόν στο κρεβάτι. Τα εξήγησε στο μπλογκ για γονείς Romy and the Bunnies, όπου είπε ότι τα 13 κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της τα πήρε όταν ήταν ήδη έξι μηνών έγκυος. Στη συνέχεια ακολούθησε ισορροπημένη διατροφή.

Τώρα πάντως, έχει σκληρή δουλειά να κάνει με το σώμα της καθώς τον Αύγουστο ξεκινάνε τα γυρίσματα του «Resident Evil: The Final Chapter» και πρέπει να είναι σε φόρμα. 

Στην πρώτη της εγκυμοσύνη είχε πάρει 35 κιλά

 

Με τις δυο της κόρες

Με τον άντρα της, τον σκηνοθέτη Πολ Άντερσον και την μεγάλη τους κόρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:32