search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:35
MENU CLOSE

Προφυλακιστέα η μητέρα της Άννυ

07.05.2015 16:07
Προφυλακιστέα η μητέρα της Άννυ - Media

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 25χρονη μητέρα της Άννυ με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ύστερα από την ολοκλήρωση της απολογίας της την Πέμπτη.

 

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 25χρονη μητέρα της Άννυ με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ύστερα από την ολοκλήρωση της απολογίας της την Πέμπτη.

Η Δήμητρα Μπορίσοβα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για «ψευδορκία μάρτυρα» και έκθεση ανηλίκου, από την οποία προκλήθηκε θάνατος, ενώ φαίνεται να “βάζει στο κάδρο” και τον φίλο του συντρόφου της.

Η κατηγορουμένη  παρέδωσε στην δικαστική λειτουργό υπόμνημα στο οποίο αρνείται ότι γνώριζε το τραγικό τέλος της κόρης της και ότι προσπάθησε να συγκαλύψει οποιαδήποτε φρικιαστική πράξη του συντρόφου της. “Δεν έχω καμία ανάμειξη, αφήστε με να κάνω τα Σαράντα του παιδιού μου” φέρεται να επανέλαβε  στο ανακριτικό γραφείο.

Η 25χρονη μητέρα της μικρής Άννυ, σύμφωνα με πληροφορίες απολογούμενη απέδωσε ευθύνες για όσα αποτρόπαια έγιναν, ώστε να εξαφανιστεί το άψυχο σώμα του παιδιού και στον Νικολάι, φίλο του συγκατηγορουμένου και πατέρα της Άννυ. Η Δήμητρα Μπορίσοβα που δια των δηλώσεων της υπεράσπισης της φαίνεται να πήρε αποστάσεις από την μέχρι τώρα συγκαταβατική στάση που έδειχνε να κρατά απέναντι στον 27χρονο σύντροφό της, και να βάζει “στο κάδρο” της διάπραξης του αδικήματος της περιύβρισης νεκρού και τον αποκαλούμενο “Νίκι”.

 Η κατηγορουμένη φέρεται να δηλώνει πλέον: “Το Σάββατο 2 Μαΐου μίλησα με τον Σάββα κι επέμεινα να μου δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολάι, γιατί είχα υποψίες ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολάι με καθησύχασε λέγοντας μου “δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν ακούσεις και τίποτα μην στενοχωρηθείς. Αφού έμαθα από την αστυνομία τι είχε συμβεί δεν αποκλείω ο Νικολάι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος”.

Η μητέρα της άτυχης μικρής, φαίνεται να καλείται να δώσει εξηγήσεις για πολλά σκοτεινά ακόμη σημεία της υπόθεσης με κυρίαρχο, το ταξίδι στην Βουλγαρία που έκανε το ζευγάρι, αφού είχε χαθεί η κόρη τους και πριν ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Στο ταξίδι εκείνο, όπως η ίδια φέρεται να υποστηρίζει, ο σύντροφος της ενδέχεται να συνάντησε τον “Νίκι” πιθανόν για να εξασφαλίσει την σιωπή του.

Νωρίτερα, το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασαν και έδωσαν κατάθεση η μητέρα, ο πατέρας και ο αδελφός της 25χρονης. Οι γονείς της κατηγορουμένης φέρονται να υποστήριξαν πως η κόρη τους αγαπούσε πολύ την Άννυ, ενώ αναφέρθηκαν με απαξιωτικούς και σκληρούς χαρακτηρισμούς στον πατέρα του παιδιού.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:34