search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:24
MENU CLOSE

H πορνοστάρ Jenna Jameson παθιάζεται με μαχητή του MMA (Photos + Video)

07.05.2015 17:27
H πορνοστάρ Jenna Jameson παθιάζεται με μαχητή του MMA (Photos + Video) - Media

Η 41χρονη πορνοστάρ Jenna Jameson δήλωσε ότι έχει παθιαστεί με τον Conor McGregor, έναν Ιρλανδό μαχητή των μεικτών πολεμικών τεχνών (MMA).

 

Η 41χρονη πορνοστάρ Jenna Jameson δήλωσε ότι έχει παθιαστεί με τον Conor McGregor, έναν Ιρλανδό μαχητή των μεικτών πολεμικών τεχνών (MMA).

Η Jameson συνήθιζε να βγαίνει με τον μαχητή UFC, Tito Ortiz, και αναφερόμενη σε αυτόν σε συνέντευξή της, σκέφτηκε τον Conor McGregor…

Η Jameson δήλωσε: «Αγάπησα την όλη ιδέα της τρέλας (του Tito Ortiz), το πώς μιλούσε απειλητικά, και τον σέβομαι γι’ αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Conor McGregor τώρα. Είμαι παθιασμένη με αυτόν. Έχει την καρδιά ενός λιονταριού και είναι πραγματικά ασταμάτητος».

  

Επιπλέον, η πορνοστάρ ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Ερωτεύομαι τον Conor McGregor. Απλώς λέω επικίνδυνος, Ιρλανδός, καλοντυμένος».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:23