search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:43
MENU CLOSE

Σε ιντερνετικά μονοπάτια ο Ευαγγελάτος

13.11.2009 16:28

Εύχρηστο, αναλυτικό και άκρως ενημερωτικό είναι το διαδικτυακό δημι ούργημα του Νίκου Ευαγ γελάτου, που περιδιαβαίνει ελεύθερα στα ιντερνετικά μονοπάτια.

Εύχρηστο, αναλυτικό και άκρως ενημερωτικό είναι το διαδικτυακό δημι ούργημα του Νίκου Ευαγ γελάτου, που περιδιαβαίνει ελεύθερα στα ιντερνετικά μονοπάτια.

Το Newsit.gr, όπως ονό μασε το portal του ο Ευαγ γελάτος, περιέχει πλούσια ειδησεογραφία εντός και εκτός των ελληνικών τειχών, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ από την πολιτική σκηνή και πολ λές ακόμη ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες.

Ακόμα, περιέχει διαρκώς ανανεωμένη ειδησεογραφία με πολλές φωτογραφίες, αρ κετά βίντεο, με όλες τις με γάλες και σοβαρές ειδήσεις αλλά και πολύ χιούμορ.

Κι όλα αυτά, όπως ο ίδιος ο Ευαγγελάτος επισημαίνει μέσα από σημείωμά του στο newsit.gr και στη στήλη NIKOS’ BLOG, «τα κάνουν επαγγελματίες δημοσιο γράφοι, μέλη της ΕΣΗΕΑ στη συντριπτική τους πλει οψηφία, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και πολλή διά θεση για ρεπορτάζ και απο καλύψεις».

Στο ίδιο σημείωμα γνωρι μίας ο Νίκος Ευαγγελάτος τονίζει πως «στόχος μας από την πρώτη ώρα είναι το δικό σας upload. Οι καταγγελίες σας στο reportit, τα τοπικά νέα και οι εκδηλώσεις και ό,τι άλλο από κάθε γωνιά της Ελ λάδας στον χάρτη μας, όπως βέβαια και τα σχόλιά σας».

Μάλιστα προτρέπει όλους όσοι θέλουν να σερφάρουν και να έχουν μαζί του καθη μερινή επικοινωνία, να περι ηγούνται στο NIKOS’ BLOG, όπου θα επικοινωνούν μαζί του ζωντανά συνεχώς. «Θα γράφω αυτά που θέλω, θα περιμένω τα δικά σας, θα συ ζητάμε, θα τσακωνόμαστε, θα αγωνιζόμαστε μαζί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41