04/12/2020 10:23:26

Κανέλλη: Η Κωνσταντοπούλου εξελίσσεται σε… μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής

Κανέλλη: Η Κωνσταντοπούλου εξελίσσεται σε… μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής - Media

 

Με σκληρές εκφράσεις κατά της Προέδρου της Βουλής, που αρνήθηκε να πάρει θέση για την επίθεση Λαγού, επιτέθηκε σε συνέντευξή της, η Λιάνα Κανέλλη.

Μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά 90.1, η Λιάνα Κανέλλη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή, να με θυμηθείτε, θα παίζουν το κοινοβουλευτικό παιχνίδι με τη μάνα του λόχου γιατί εξελίσσεται σε μάνα του λόγου της Χρυσής Αυγής η κα Κωνσταντοπούλου…».

«Η Βουλή έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για την Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να γίνεται ένα παιχνίδι δημοσίων σχέσεων τάχα μου δήθεν κοινοβουλευτικής τυπικότητας» συμπλήρωσε η βουλευτής του ΚΚΕ. Η Λιάνα Κανέλλη, στηλίτευσε την κλήση στο συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής και Χρυσαυγίτη εκπροσώπου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καθόταν ο Παππάς, ο λάτρης του Μουσολίνι και του Χίτλερ, στο συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής να αποφασίσει το μέλλον της χώρας, των Ενόπλων Δυνάμεων και τις σχέσεις με τους Τούρκους…».

Τέλος, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση που τηρεί, δεν «συμμετέχει στη δημιουργία αντιφασιστικού μετώπου» όπως χαρακτηριστικά λένε τα στελέχη του.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.