search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:32
MENU CLOSE

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αλεξάντερ Πέιν θα τιμηθεί στο Αίγιο (Photos)

08.05.2015 10:29
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αλεξάντερ Πέιν θα τιμηθεί στο Αίγιο (Photos) - Media

Στον τόπο καταγωγής του, το Αίγιο θα βρεθεί ο διάσημος σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν για να τιμηθεί από την δημοτική αρχή την Παρασκευή 15 Μαΐου. 

 

Στον τόπο καταγωγής του, το Αίγιο θα βρεθεί ο διάσημος σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν για να τιμηθεί από την δημοτική αρχή την Παρασκευή 15 Μαΐου. Στην εκδήλωση θα προβληθεί η τελευταία του ταινία, «Νεμπράσκα» (στον δημοτικό κινηματογράφο «Απόλλωνα») ένα βαθιά ανθρώπινο on the road φιλμ από αυτά που σπάνια βλέπουμε στο Χόλιγουντ.

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, όπως είναι ολόκληρο το όνομα του, έχει έρθει πολλές φορές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, από όπου έφυγε ο παππούς του για να μεταναστεύσει στην Αμερική. Και φυσικά έχει βρεθεί καλεσμένος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αρκετές φορές, φέρνοντας χολιγουντιανό αέρα στην δική μας γιορτή του σινεμά.

Έχει κερδίσει Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου για το «Πλαγίως» ενώ η τελευταία του ταινία, «Νεμπράσκα» ήταν υποψήφια για έξι Όσκαρ. «Οι Απόγονοι» όπου πρωταγωνιστούσε ο Τζορτζ Κλούνι είχαν κερδίσει πέντε υποψηφιότητες. Ο ίδιος ο Κλούνι μάλιστα, έχει παραδεχτεί πως αυτός προσέγγισε τον Πέιν και του είπε ότι θέλει να παίξει σε ταινία του. 

 

Μπρους Ντερν και Γουίλ Φορτ στο υπέροχο και συγκινητικό «Νεμπράσκα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:32