search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:22
MENU CLOSE

Διαβάστε πως μπορείτε να μπλοκάρετε τις Καρντάσιαν στο ίντερνετ! (Photos)

08.05.2015 10:55
Διαβάστε πως μπορείτε να μπλοκάρετε τις Καρντάσιαν στο ίντερνετ! (Photos)  - Media

Bγήκε ειδική εφαρμογή που μπλοκάρει οποιαδήποτε είδηση σχετικά με την οικογένεια. 

 

Η κυριαρχία τους στα social media είναι τόσο παντοδύναμη, ώστε ακόμα και να μην θέλεις να διαβάσεις το παραμικρό για την οικογένεια Καρντάσιαν, είναι δύσκολο να το καταφέρεις. Για αυτό και βγήκε ειδική εφαρμογή που μπλοκάρει οποιαδήποτε είδηση σχετικά με την οικογένεια.

Ιθύνων νους της εφαρμογής #KardBlock είναι ο Τζέιμς Σάμσι, ο οποίος έβαλε σκοπό να απελευθερώσει το ίντερνετ από τις Καρντάσιαν. Έχουν ήδη γραφτεί 20.000. Το αστείο είναι, όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο Σάμσι, ότι ο πατέρας του δεν χάνει επεισόδιο από το «Keeping up with the Kardashians».

Η εφαρμογή αυτή βέβαια, δεν έχει στόχο μόνο την τηλεπερσόνα Κιμ. Στην εξέλιξη του θα μπορεί να μπλοκάρει κάθε είδους ανεπιθύμητες διαφημίσεις και να στρέφει το ενδιαφέρον σε ανθρώπινα θέματα. «Η ιδέα είναι να αντικατασταθούν τα links των Καρντάσιαν με φιλανθρωπικούς σκοπούς κάθε είδους», εξηγεί ο Τζέιμς Σάμσι. Και συνεχίζει: «αλλά ο στόχος μας είναι ακόμα μεγαλύτερος και από αυτό. Θέλουμε να αναταράξουμε ολόκληρο τον ψηφιακό χώρο της διαφήμισης. Nα αντικαταστήσουμε τις διαφημίσεις με links όπου γίνονται δωρεές». 

 

Από το 2007 η οικογένεια Καρντάσιαν έχει κατακλύσει τα social media

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:21