search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:49
MENU CLOSE

Βερολίνο: Πηγαίνουμε επιφυλακτικά στο Eurogroup

08.05.2015 11:31
Σόιμπλε: Δεν είναι σίγουρο ότι το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί - Είχα προειδοποιήσει τον Τσίπρα και τώρα δεν τον εμπιστεύομαι - Media

«Επιφυλακτικά σε ό,τι αφορά τις προσδοκίες» πηγαίνει το Βερολίνο στη συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε Μάρτιν Γιέγκερ.

 

«Επιφυλακτικά σε ό,τι αφορά τις προσδοκίες» πηγαίνει το Βερολίνο στη συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε Μάρτιν Γιέγκερ, ο οποίος παρέπεμψε στις χθεσινές σχετικές δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών. «Θα δούμε πώς θα είναι τα πράγματα τη Δευτέρα», δήλωσε.

Αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντηση του κ. Σόιμπλε με τον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο κ. Γιέγκερ έκανε λόγο για μια από τις τακτικές επαφές που γίνονται στο πλαίσιο της Ευρωζώνης. «Αν θεωρείτε ότι η Ελλάδα έπαιξε κάποιο ρόλο στη συνάντηση, δεν κάνετε λάθος», είπε χαρακτηριστικά, αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της συνομιλίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10