search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:23
MENU CLOSE

Η εφημερίδα «Guardian» κατατάσσει το ελληνικό περίπτερο στις καλύτερες στιγμές της Μπιενάλε (Photos)

08.05.2015 13:22
Η εφημερίδα «Guardian» κατατάσσει το ελληνικό περίπτερο στις καλύτερες στιγμές της Μπιενάλε (Photos) - Media

Εντυπωσίασαν τα Αγριμικά της Μαρίας Παπαδημητρίου στο μεγαλύτερο εικαστικό γεγονός, που δεν είναι άλλο από την 56η Μπιενάλε της Βενετίας. 

 

Εντυπωσίασαν τα Αγριμικά της Μαρίας Παπαδημητρίου στο μεγαλύτερο εικαστικό γεγονός, που δεν είναι άλλο από την 56η Μπιενάλε της Βενετίας. Η εφημερίδα Γκάρντιαν ξεχώρισε τις καλύτερες στιγμές της φετινής Μπιενάλε σε φωτογραφικό αφιέρωμα  και ανάμεσα τους βρίσκεται και το ελληνικό περίπτερο.

Το θέμα της εγκατάστασης, που στην πραγματικότητα αποτελεί ένα εννοιολογικό έργο- είναι το εργαστήριο δερμάτων του Δ. Ζιώγα από το Βόλο, ο οποίος είναι 81 ετών. Ο τίτλος είναι «Why look at animals? Αγριμικά». Τα ετερόκλητα αντικείμενα, από ταριχευμένα ζώα και ποδήλατα, μέχρι σκόρδα και οικογενειακές φωτογραφίες, συνθέτουν ένα κολλάζ που έχει εντυπωσιάσει τον ξένο Τύπο και έχει αποσπάσει πολύ καλά σχόλια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:22