search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:47
MENU CLOSE

Τι ανέφερε η μητέρα της Άννυ στην απολογία της

08.05.2015 15:32
Τι ανέφερε η μητέρα της Άννυ στην απολογία της - Media

Με την απολογία της μητέρας και την κατάθεση του παππού της Άννυ συνεχίστηκε σήμερα η διερεύνηση της υπόθεσης της δολοφονίας της 4χρονης που σόκαρε το πανελλήνιο.

Με την απολογία της μητέρας και την κατάθεση του παππού της Άννυ συνεχίστηκε σήμερα η διερεύνηση της υπόθεσης της δολοφονίας της 4χρονης που σόκαρε το πανελλήνιο.

Αναλυτικά, η 25χρονη μητέρα ανέφερε:

«Σηκωνόμουν το πρωί, άφηνα το Σάββα να κοιμάται, της έφτιαχνα σούπα, την πήγαινα στο πάρκο και παίζαμε. Η λογική που την έφερα στην Ελλάδα ήταν να περάσουμε καλά το καλοκαίρι και μετά να πάμε στη Γερμανία. Αν είχε παράπονο από τον πατέρα της, θα μου το είχε πει.

Ήθελα να κάνω ένα παιδί γιατί ήθελα από κάπου να κρατηθώ και να έχω ένα σκοπό στη ζωή μου.»

Αναφορικά με τον καυγά με τον πατέρα που, σύμφωνα με κατάθεση μάρτυρα, έλαβε χώρα τον Μάρτιο, ανέφερε:

«Εκείνο το βράδυ τσακωθήκαμε γιατί νόμιζε ότι είχα βγει με άλλον. Με χτύπησε άσχημα, με κοπανούσε στον τοίχο. Δεν είπα εγώ ότι δεν ήθελα να φύγω και αφήσω το παιδί, αλλά έπρεπε να δικαιολογηθώ στη γειτονιά για τον καβγά.»

«Φοβόμουν ότι θα έκανε χρήση και δεν θα το άκουγε τη νύχτα.Τελευταία φορά μίλησα με το παιδί 7 ή 8 Απριλίου. Ήταν υποτονική και μιλούσε σιγά. Όμως δεν μου είπε ότι πονάει ή ότι δεν είναι καλά. Ήταν χαρούμενη γιατί έπαιζε με το αυτοκινητάκι που της είχε πάρει ο μπαμπάς της. Αν μάθαινε ο πατέρας μου την εξαφάνιση του παιδιού θα μας σκότωνε.»

Για τη «Σύλβια» ανέφερε: «Ο Σάββας έλεγε ότι δεν πρέπει να τον μπλέξω κι ότι θα μπει στη φυλακή κι εγώ θα έψαχνα μόνη μου τη μικρή. Σκέφτηκα μόνη μου αυτή την ιστορία και ο Σάββας νευρίασε γιατί έπρεπε λέει να βρούμε κάτι πιο πειστικό.Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό μου ότι δεν ζει το παιδί. Αρχισα να τον υποψιάζομαι όταν άλλαζε συνεχώς την ημερομηνία της εξαφάνισης και μου έλεγε ότι ήταν μαστουρωμένος και δεν θυμάται.»

Ο παππούς της τετράχρονης κατέθεσε τα εξής:

«Όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη ήταν αρνητική να κρατήσει το παιδί. Αναγκάστηκε γιατί όταν ήρθε στη Βουλγαρία ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ο Σάββας δεν είχε αναπτύξει κανένα συναίσθημα αγάπης προς το παιδί του. Εκείνος πίεζε την κόρη μου να φέρει το παιδί στην Ελλάδα. Εμείς δεν θέλαμε να το αφήσουμε να φύγει αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα.
Τέλη Μαρτίου μίλησα με το παιδί τελευταία φορά και με παρακάλεσε να πάω να το πάρω. Τώρα το μετανιώνω.

Το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Ούτε αναπνευστικό. Ήταν υγιέστατο. Πιστεύω ότι η κόρη μου δεν ήξερε για το θάνατο του παιδιού γιατί θα μας το είχε πει. Ένας από τους λόγους που το σκότωσε ήταν ότι η κόρη μας θα πήγαινε στη Γερμανία κι αυτός δεν μπορούσε να πάει.» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38